Skip to main content
  • 13.09.2023.

Riječka Crkva jubilarnu desetu sezonu otvara u house izdanju

Ispred riječke publike je bogata sezona događaja i gostovanja na njihovom popularnom svetom mjestu

Piše: 

Nakon ljetne sezone, riječka Crkva otvara svoja vrata za jubilarnu desetu klupsku sezonu. Pozivajući na proslavu otvaranja, iz kluba poručuju “Devet punih godina ovo sveto mjesto obogaćuje lokalnu i regionalnu underground scenu”. Riječki partijaneri će tako iz ljeta u jesen uplesati uz house melodije koje biraju Yakka, Blank Art, DIKLA i Senkic, u subotu 23. rujna.

Nakon brojnih nastupa ovog ljeta diljem Jadranske obale, višestruko nagrađivani DJ i producent Yakka stiže u Rijeku. Novogradiški DJ i producent, poznat je po svojoj širokoj lepezi house zvuka te neizostavnim šiltericama koje nosi na partyjima. U svojoj bogatoj karijeri, nastupao je na renomiranim festivalima, držao rezidencije u klubovima diljem Hrvatske, a osim produkcije vlastitih uradaka, Yakka je ime izgradio i obradama istaknutih domaćih glazbenika.

Iza Blank Art projekta se kriju Dino Jukić i Dario Maričević koji zajedno surađuju od 2019. Riječki DJ duo svoj zajednički projekt je predstavio 2020., dok su svoj prvi EP “Bars” izdali 2021. Svojim setovima stvaraju priču koja ima “glavu i rep” kroz kombinaciju žanrova poput housea, techa, minimala i deepa uz primjese vokala i funky elemenata.

Andrej Diklić poznatiji kao DIKLA je DJ, organizator i suosnivač Loud Silence kolektiva. Od 2018. se upušta u svijet DJ-inga i organizacije. Tijekom godina organizirao je događaje poput Rave In The Woods, Wake The Lake festival te Ocean in Motion serijal boat partyja. Kada je za pultom, miješa underground žanrove housea koji sežu sve do nešto tvrđeg techa.

 

S južne strane otoka Krka stiže Senkić koji je svoje prve nastupe imao sa samo petnaest godina. Tri godine kasnije pridružuje se BeatPoint Festivalu, a 2021. postaje rezident riječke Crkve. Svojim stilom spaja groovy house i techno glazbu.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: CRKVA SEASON 10 OPENING

sonus 2
promo clubs
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonus 1
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.