Skip to main content
  • 15.02.2022.

Boogaloo subota: Shipe B-Day party i electro pop legende Denis & Denis

Klub sa senioritetom i golemom tradicijom u noćnom životu glavnoga grada nekada je bio poznat kao OTV, da bi danas plesao pod imenom Boogaloo.

Piše: 


Pa tako u tjednom pregledu zbivanja trećeg tjedna veljače oči su uperene na subotu, 19. veljače koja donosi dva događaja. Plešemo na malom flooru (Shipe B-Day party) i velikom (80`s party with Denis & Denis).

Subota, 19.02. mali floor od 19h

Veljača nije poznata samo po danu zaljubljenih već i po tradicionalnom slavlju Shipeovog rođendana. Na sceni djeluje već više od 10 godina, a svoj prvi nastup u Boogaloou održao je 2014. godine gdje nastavlja svoju rezidenciju te postaje organizator klupskih večeri. Tijekom svih ovih godina imao je čast dijeliti pult s globalnim imenima od Amelie Lens, Fatboy Slima, Boris Brejche pa do Jeffa Millsa, ali i predstaviti svoje ime izvan granica Hrvatske.

Shipe i DJ Jock već neko vrijeme zajedno nastupaju i sa svojom energijom osvojili su srca mnogih ljubitelja elektroničke glazbe. Njihov b2b nije jedina rođendanska poslastica jer će DJ pult krasiti i Dr. Jackyll, majstor vizualnog dijela – Gogy H. te novo ime na sceni – Looka.

FB Event: Shipe b-day

Subota, 19.02. veliki floor od 19h

Riječke electro pop legende Denis & Denis nastupaju na partyu ludih 80-tih. Sada pratim ritam tvoj…” pjevala je Marina Perazić davne 1984. godine. To su bile godine obilježene novim valom, zvucima syntheva, ekstravagantnim modnim izričajima i naravno hitovima koje su objavljivali Denis & Denis. Nastupaju u originalnom sastavu sa Marinom Perazić i Davorom Toljom!

Denis & Denis su osnovali 1982. godine, a njihov prvi album "Čuvaj se!" spada u remek-djela i izdanja koja su obilježila 80-te godine, a čiji sjaj ni danas ne blijedi. Klasici poput "Program tvog kompjutera", "Soba 23", "Ja sam lažljiva", "Oaza snova", "Čuvaj se", "Dio refrena"…

Prije i nakon koncerta koji će započeti u 21 sat će Tomi Phantasma vrtiti video spotove hitova 80-tih na velikom platnu pa ćete i nakon koncerta moći plesati i gledati spotove grupa poput Depeche Mode, Simple Minds, New Order, David Bowie, Eurythmics, Dead Or Alive, Madonna, Pet Shop Boys, INXS, Blondie, Billy Idol, Haustor, Queen, Grace Jones… Program će započeti u 19 sati, a cijena ulaznica je 60 kn. Na dan koncerta 70 kn i i mogu se kupiti samo preko Entrio.hr online i Entrio prodajnih mjesta.

FB Event: DENIS & DENIS + 80'S PARTY by Tomi Phantasma

U tijeku je Giveaway na našem Instagramu gdje možeš osvojiti ulaznicu za Denis & Denis.

sonus 1
Vezani članci
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sonus 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sonus 2