Skip to main content
  • zastava uk
  • 31.08.2022.

Britanska policija želi mjesta učiniti -neatraktivnima za Rave-

Policija i zemljoposjednici Devona i Cornwalla rade zajedno kako bi potencijalna rave mjesta učinili 'neprivlačnim'

Piše: 

Naslovna foto

zastava uk


U lipnju su stotine ljudi sudjelovale u ilegalnom raveu na Davidstow Mooru u Cornwallu. Policija je rekla da surađuje s partnerima, lokalnim stanovništvom, poljoprivrednicima i zemljoposjednicima kako bi osigurala moguća mjesta i učinila ih neprikladnima za okupljanja tijekom blagdanskog vikenda u kolovozu.

Dužnosnici su rekli da redovito patroliraju područjima koja se smatraju ranjivima i da će također pomnije pratiti izvješća o nadolazećim događajima . Povjerenik zadužen za policiju rekao je da znaju "probleme koje rave partiji mogu prouzročiti lokalnim stanovnicima" i da "imaju značajan utjecaj na stoku i divlje životinje, a sudionici često iza sebe ostavljaju mnogo oštećene zemlje".

Cilj je dakle osigurati zemlju poljoprivrednika i zemljoposjednika i učiniti je neprivlačnom za organizatore. Čim nadležni naiđu na naznake ilegalno planiranih rejvova, odlučni su oštro reagirati "kako bi se svaki događaj zaustavio prije nego što počne".

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk