Skip to main content
  • 13.08.2023.

BSH Cave Romane prošao bez Hot Since 82. Partijaneri ogorčeni – evo što se dogodilo!

Plesnjak u antičkom kamenolomu je prošao bez glavnog gosta

Piše: 

BSH events se sinoć još jednom vratio na spektakularan plesni podij smješten u antičkom kamenolomu Cave Romane nedaleko od Vinkurana gdje je glavni gost trebao biti Hot Since 82. No, spletom okolnosti popularni engleski DJ nije uspio doći do Hrvatske te je propustio priliku za svirku na lokaciji gdje se prošle godine održao najbolji open air party prema nagradi Ambasador.

Razlog nedolaska Hot Since 82-a u Hrvatsku je propuštanje povezanog leta. Engleski DJ i producent se oglasio na društvenim mrežama te ispričao svim fanovima i posjetiteljima rasprodanog BSH Cave Romane plesnjaka za koji se kako kaže radovao tjednima unaprijed. Više u nastavku.

“Trudili smo se satima doći, no jednostavno nije bilo moguće. Pokušali smo doći i s privatnim avionom, no i on se morao otkazati zbog toga što nije bilo dovoljno vremena da ga se napuni gorivom prije nego što se aerodrom zatvori. Probali smo pronaći alternativu u blizini, ali nije bilo mogućnosti.” objasnio je Hot Since 82 koji je još jednom istaknuo da su nekad ovakve stvari van njegove kontrole “Rasporedi letenja, kašnjenja u zračnom prometu je nešto što jednostavno ne možeš kontrolirati. Za mene da dođem na nastupe diljem svijeta, moram uzeti nekoliko letova, koje prijeđem s jako malo sna, ali nekad se jednostavno dogodi ovakva situacija koja je van moje kontrole. Jako mi je žao još jednom i nadam se da ste imali super noć u Cave Romane.”

 

Više o samim okolnostima propuštanja nastupa otkrio je i službeni fotograf Hot Since 82-a, Benny Take A Moment kroz svoje Instagram storyje. “Imali smo 40 minuta između dva leta, no kad smo sletjeli u Stuttgart, mi nismo izlazili 25 minuta iz aviona gdje smo čekali. Stvarno nije bilo do nas. Dali smo sve od sebe. Mi smo na aerodromu bili 5-6 sati. Čekajući da pronađemo neke letove.” otkriva Benny Take A Moment koji je također bio uzbuđen za dolazak u antički kamenolom te dodaje “Došli smo do toga, da trebamo bukirati privatni avion. Uspjeli smo ga bukirati, sve dok nam oni nisu rekli da oni trebaju avion napuniti gorivom, ali nisu sigurni hoće li u tome uspjeti jer se aerodrom zatvara u ponoć. No svejedno bi naplatili, ali su nam rekli ako ne stignemo nije do nas. Tako da se od privatnog aviona odustalo odmah.”

Kako narodna poslovica glasi “show must go on”, tako se nastavilo s plesom u Cave Romane i bez glavnog gosta Hot Since 82-a. Dobro poznata domaća podrška produžila je svoje setove i s partijanerima plesala do rano jutarnjih sati.

Brojni partijaneri su do Istre potegnuli ne samo iz drugih krajeva Hrvatske, već i iz regije kako bi poslušali Hot Since 82-a te su svoje nezadovoljstvo prenijeli na društvene mreže, ali i nadanja da će se ipak popularni engleski DJ vratiti u “lijepu našu” nekom drugom prilikom.

Brojni partijaneri u FB i IG komentarima ističu kako se za nedolazak Hot Sincea trebalo objaviti ranije, te eventualno reagirati alternativnim DJ gostom. Dosta je posjetitelja upravo zbog Hot Sincea potegnulo za Istru iz svih krajeva Hrvatske pa čak i regije. Mnogi smatraju i traže refundaciju novca s obzirom da su platili punu cijenu, a na line upu nije bilo glavne zvijezde. Nekima nije odgovaralo otkazivanje aftera, a veliki broj je pogodilo što od BSH i dalje nema komentara na brojne kritike. Situacija se rasplamsala kada su BSH na svom FB-u objavili promo video sa sinoćnje zabave gdje nisu iskoristili priliku da se još jednom ispričaju za propuste…

Drago Vukelić, u ime organizatora BSH Events, nam je potvrdio kako će uskoro na svojim društvenim kanalima izaći sa informacijama o cijeloj situaciji, te su u potrazi za novim terminom nastupa Hot Sincea. Vlasnici kupljenih ulaznica imat će benefite… uskoro opširnije!

sonic desktop
sonic mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
promo clubs
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.