Skip to main content
  • calvin harris
  • 21.11.2012.

Calvin Harris diže tužbu protiv BBC-ja

Kako je priča o DJ-ima koji samo stisnu play na već ranije snimljenim setovima još uvijek aktualna, Calvin Harris upao je u zamku BBC-ja koji je njegovu izjavu izvukao iz konteksta.

Naslovna foto

calvin harris

U Intervjuu koji je Clavin Harris dao jučer za BBC odmah na početku stoji izjava kako glazbenik nema ništa protiv ranije snimljenih playlista i DJ-a koji samo dođu na stage i stisnu play, jer prema napisanom Calvin je izjavio da to nije problem, ljudi koji dođu u klub žele čuti njegovu produkciju, što više bassa, žele čuti glazbu najbolje što ona može zvučati, a kad je ranije nastupao s bendom i izvodio liveove znalo se događati da publika lošije reagira nego na njegove DJ nastupe.

{youtube}c1VbpMFindQ{/youtube}

No Calvin je na svom Twitteru bijesno reagirao, jer tvrdi da mu je novinar BBC-ja iz koneksta izvukao rečenice, te da mu je postavljao sasvim druga pitanja, istina u intervjuu nisu navedena pitanja samo odgvori. Evo kako je Calvin reagirao:
Fucking raging with this Newsbeat guy. I remember the interview his stupid fucking question is it ok for DJs to play records, then he’ll change his question in the edit to is ok to PRERECORD a DJ set and use my answer to a DIFFERENT QUESTION?!

{youtube}k6pdjdm38xA{/youtube}

Bjesan zbog izvrtanja njegovih izjava kako bi dobili negativca u priči Calvin podiže tužbu protiv BBC-ja i ne želi se smiriti, kako su ga prikazali i zašto je tako bjesan možete provjeriti u BBC-jevom intervjuu ovdje.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk