Skip to main content
  • ibiza space

RA bira najbolji DJ live act u 2012.

Na stranu DJ MAG i slični izbori koji su među clubbing publikom izazvali više podsmjeha nego relevantnosti, Resident Advisoru se ipak vjeruje, a u nastavku provjerite i zašto.

Piše: 

Naslovna foto

ibiza space

Prije svega Resident Advisor ne bira najboljeg DJ-a na osnovu njegovih prodanih izdanja, nego na osnovu najboljeg live seta koji vam još uvijek svira u ušima i što je najbolje, za neke možda i malo nepravedno, glasati mogu samo registrirani RA korisnici ovdje, ali ne oni koji će se sad kad smo ovo objavili registrirati nego isključivo čitatelji koji su to bili i ranije.

{youtube}2YXwO_sj_nI{/youtube}

Dakle ako ste među onima koji se nisu dosad registrirali na RA portalu, nažalost ne možete glasati, ali vjerujemo da ćete bar biti sigurni da nema manipulacije glasovima.

Svatko od nas definitivno ima u ovoj godini svog favorita za čiji set može da mu je bio najbolji ove godine, pa dajte se malo prisjetite, festivali, ljeto, možda vaši inozemni izleti kako bi čuli nekoga tko nije još nastupio u Hrvatskoj. Hm, da promislimo, naši favoriti koje smo ove godine slušali uživo su Solomunov set u DC10 na Ibizi, Marco Carola u Amnesii, Basement Jaxx set Sankeys također na Ibizi, Maceo Plex i Laurent Garnier zasigurno na Exitu, Tiga, Simian Mobile Disco, Sub Focus na Hideout Festivalu, James Zabiela na Amsterdam Dance Eventu i Alexandar Kowalski na UES-u. Uh teško je odabrati, bila je ovo zaista dobra godina.

{youtube}9vlRoK2imPk{/youtube}

A vi, čiji set vama još uvijek zvoni u ušima, koji vam je obilježio 2012?

brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop