Skip to main content
  • monin cup
  • 21.11.2012.

Kokteli s vrha Eiffelovog tornja

Monin Cup je najveće svjetsko natjecanje u miksanju koktela na svijetu. I Hrvatska će na to natjecanje u Parisu ove godine poslati svog najkreativnijeg barmena koji će imati priliku miješati koktele na vrhu Eiffelovog tornja.

Naslovna foto

monin cup

Finalni izbor najboljeg hrvatskog barmena održat će se na Monin Cup Croatia 2012. u City Centeru one West ove nedjelje 25. studenoga.

{youtube}fC-EDLbT810{/youtube}

U prednatjecanjima dvanaest najboljih barmena izborili su svoje mjesto u finalu u tri kvalifikacijska natjecanja te se pokazali najboljima u oštroj konkurenciji. A da i poznate osobe znaju miješati izvrsne koktele pokazat će Mirna Maras, Mario Mlinarić i Jelena Glišić koji će se boriti za titulu najboljeg celebrity barmena.

U uzbudljivom finalu četiri najbolja barmena dobit će kutiju iznenađenja u kojoj će se nalaziti sastojci od kojih će natjecatelji morati napraviti koktel, a najbolji će ponijeti laskavu titulu najkreativnijeg barmena Hrvatske do 28 godina i braniti boje lijepe naše na svjetskom prvenstvu u Parizu 12. prosinca.

monin cup

Monin Cup Croatia 2012 organiziraju Nekic barology škola barmena i PPD distribucija.Pridružite se i vi ovom zanimljivom natjecanju bodreći svoje favorite.
 

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2