Skip to main content
  • 29.02.2024.

Carl Cox objasnio zašto ne dolazi na Ultru u Miamiju te otkrio kad će ponovno svirati na nekom Ultra festivalu

Nakon niza internetskih špekulacija o tome zašto Carl Cox ne nastupa na ovogodišnjoj Ultri u Miamiju te sveopće zabrinutosti hoće li nastupiti na Ultrinim događajima po svijetu, stiglo je službeno priopćenje.

Piše: 

Naslovna foto

Resistance

Carl Cox je u svom priopćenju na društvenim mrežama objasnio zašto ne dolazi na Ultru u Miamiju te otkrio kada će ponovno svirati na nekom Ultrinom festivalu.

“Iako sam volio svirati na Ultri u Miamiju 19 puta u protekle 22 godine, ove me nema, jer koristim priliku da sviram na nekim nekim nevjerojatnim događajima diljem svijeta. Ali ne brinite, spremam nešto posebno za svoj set na Ultra Music Festivalu 2025. kad budemo slavili veliku 25. obljetnicu!” objašnjava legendarni DJ te dodaje kako će se u Miami vratiti početkom svibnja u sklopu Resistance rezidencije u klubu M2.

Sljedeći Carl Coxov nastup na nekom Ultrinom festivalu će biti njegov debi na ULTRA Australia u Melbourneu 13. travnja.

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk