Skip to main content
  • 29.02.2024.

Ritam vikenda: pregled elektroničkih partyja koji nas očekuju prvog vikenda ožujka

Ispred nas je prvi vikend ožujka, a mi donosimo pregled partyja po Hrvatskoj, ali i šire koji se održavaju ovog vikenda.

Piše: 

Zagreb

Četvrtak u Petom Kupeu donosi, Dark Nights by Dark Knights na kojeg gostuju Jacob Bergson Taut s Dead Underground Future te DNBDK kolektivom.

U petak, NoGuestlist se se vraća u Peti Kupe gdje u goste stiže Mahony. Uz priznatog rumunjskog DJ-a i producenta za pultom će se naći još Mene, Pablo Panda, Aldo Morro te Looka. AKC Medika će ugostiti PISTOLERO večer na dva floora uz Ikonala, Allana, Zmayju, Haktala, SVN-a i ZBVX-a. Depo će u petak ugostiti Alterego i Etom koji su udružili snage i okupili Asarri, Deedu, Muhija i Teychee. Smack! večer u Mastersu dovodi Bourta Cvajnera i Labuda.

Vikend program u Petom Kupeu se zaključuje u subotu uz Freilauf na kojeg stižu Skatebård, Rainer Trüby i Pepi Jogarde. Klub Željezničar u subotu priprema Techno Menace s B-om, Errortekom, Giovanni Grozotom, Jegabigom i Shikijem. U Depo klub stiže Powercore Nightmare s Celecom, Mibianom, Phyterom, Noizephaserom, Pavlom Phialom i Mla:denom. U Masteru se sprema “all nighter” Petra Dundova. AKC Attack dovodi Miku Oki, ojoo i Oberan b2b Asu.

Osijek

U subotu, u EXIT-u se sprema nova Stereolab večer s Minimalistom, Semitoneom, Don Beatom, Zolom, Dozom i Moshijem.

Rijeka

U petak, Nemo klub je domaćin Cuteringa s Marinom Brxom i Jopom, dok u subotu Progreslavije s Macadam Streetom, BREmanjom i Captainom. Press Play preuzima riječku Crkvu s Kali, Makarunom, Bruns Layjom i Recepom.

Zadar

U subotu, u Svarog Baru gostuje Ivan Mastermix.

Šibenik

Nakon Zagreba, u subotu večer Dark Nights by Dark Knights dolazi u Azimut s Jacobom Bergsonom Tautmom i DNBDK kolektivom.

Primošten

U subotu, Roots otvara novu sezonu s gostovanjem Jay Lumena u Aurori uz DJ Jocka, Tonija Juranovića i Antonija Jukića.

Split

Ovog petka u Kocki, Pneumatika dovodi Bluetoof kojeg za pultom dočekuju Grumen i Mokosh. Dok u subotu Otium dovodi Djebalija kojem su domaćini Lemon i Miro.

Dubrovnik

U subotu u Dubine, rezidentica Ivana priprema “all nighter”, dok u Lazaretima se sprema Tech-house night uz Tony Montanu b2b Jax.

Sarajevo

EXIT zajedno s Garden of Dreams obilježava 40 godina od Zimskih Olimpijskih igara u Sarajevu s Unity84 Festivalom koji će se održati u Domu mladih Sarajevo i na planini Bjelašnica. Tijekom dana plesat će se na Bjelašnici uz Adnoir, Andrej Jelić, Calkins, Coem, Davor B, Eela, Fedja Knajdl, Jasa, Machado, Nemesia, dok će centralni događaj biti u Domu mladih s gostovanjem Hot Since 82-a i Lee Burridgea kojima će podrška za pultom biti After Affair i Lanna.

Ljubljana

HardBeats zajedno s ECO festivalom predstavljaju Obsession na kojeg stižu AZYR, Anxhela, Raxeller, Gumja i Yan Sofierce.

Jaka Rogelj / Lux Production Agency

Beograd

Kult u petak ugošćuje CMOK Showcase s Runyjem i Felverom, a u subotu sprema “all nighter” Ilije Djokovica. Također u subotu, Drugstore ugošćuje Fadi Mohema uz kojeg sviraju Filip Xavi i Regen.

Novi Sad

U petak, u Tunnelu sviraju Commissar Lag i Luka Jović, dok u subotu su na repertoaru VLF i Runy.

Niš

U petak, u sportskoj hali Mika Antić se sprema Dance Arena Takeover s Hot Since 82-om.

foto: Jovana Semiz
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity desktop