Skip to main content
  • alt
  • 27.10.2014.

Carl Craig u zatvoru za Halloween

Acid house se rodio u skladištima i na poljima, Ibiza pleše na pijesku i u spiljama, Liverpool je vrištao u katedrali a i rudarska okna su se tresla od ozvučenja. No ovoga puta idemo još dalje.

 
Zatvor nije baš mjesto gdje biste htjeli prvesti puno vremena. Znate kako to ide, ako nitko nije vidio, nije se dogodilo. Ali Carl Craig misli drugačije i poziva vas upravo tamo 1. studenog na party naziva A Wing: Prisoner Cell Block Freeze.
 
Prostor imena A Wing zapravo je prenamijenjeni bivši zatvor lančesterskog dvorca. Došlo je vrijeme da od ovih zidova i rešetaka odzvanjaju zvuci glazbe umjesto uzdaha i šapata tužnih sudbina.
 
Detroitska ikona elektroničke glazbe, inovator i hrabri eksperimentator, hodač po žici od '89. koji ne priznaje podjele među žanrovim i stagnaciju, svojim specifičnim glazbenim kolažem počastiti će 500 ravera koliko ovaj prostor može primiti i stvoriti tisuće sjećanja.

alt

 
Gospodin Craig nije prvi koji će se zateći unutar ovog neobičnog ambijenta. Tu su već u svibnju ćelije protresli i James Zabiela, Denney i Sonny Wharton.
 
Do ovog glazbenog građanskog neposluha ostavljamo vas s snimkom prethodnog. Kako to izgleda kada je glazba s onu stranu zakona provjerite u nastavku i ako itko od vas dobije priliku biti jedan od 500 sretnika na Halloweenu podijelite dojmove. Uživajte.
 
 

James Zabiela @ Lancaster Castle A-Wing Prison from Nhapitapi on Vimeo

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk