Skip to main content
  • 22.01.2019.

Čigrađa na Murteru vraća se na party scenu krajem svibnja

Vortex je vrtlog, pobješnjeli zrak ili tekućina koji se vrti takvom brzinom da u svoje prazno središte usisava sve što mu se nađe u blizini dok fizikalne sile jednostavno svu novu masu jednako tako ne učine dijelom bjesova.

Piše: 


No, i unutar kaosa postoji red. Čak i ova mikro ili makro divljaštva temeljnih elemenata imaju neku nadređenu misiju. Pa prikladno posvojenog imena, prošle godine mutnim politiziranjima lokalne vlade Tisnog zatvoreni, Vortex ponovo grabi momentum na tri party dana vrtnje u legendarnoj murterskoj uvali Čigrađa gdje su se održavali nezaboravni partiji početkom 21. stoljeća.

U video isječku možete pogledati gdje se odvija Vortex & Yoruba trodnevni festival krajem svibnja. Uvala Čigrađa je smještena u samom srcu Murtera sa prekrasnim pogledom na NP Kornate. Prostor festivala, klub, plaža i boat partiji održavat će se u neposrednoj blizini samo par minuta udaljeni jedna lokacija od druge. I naravno, tu je i tajno mjesto za legendarne aftere.

Uzmi odmah sada svoj digitalni ili analogni kalendar i upiši si datume od 24. do 26. svibnja i kraj toga "Vortex & Yoruba Family Event". Bit će svega – od plesa do zore na čvrstom tlu do plutanja na pučinama za Mladac i more emociju.

Piše li ti u osobnoj balkanska adresa Ex Yu regije, sreća tvoja da su se preci ovdje usidrili jer te čekaju i povoljnije regionalne ulaznice skokom ovdje. Navrati zjenicom na ostatak lineupa i samo probaj reći da imaš važnijeg posla u suton svibnja. Enjoy!

Line up:

    OSUNLADE

    KARIZMA

    ATJAZZ

    SY SEZ

    AFRONAUT

    MIKE STEVA

    OVEOUS

    TOTO CHIAVETTA

    ALUKU REBELS

    DARIO ROSA

    DJINJI BROWN

    RAFAEL MORAES

    PO-LAR-I-TY

    MIGHTY’FUNK HOUSER

    LORD BYRON

    AT ONE

    DAVE LAW

    MAN CALLED S.O.J

    LAWRENCE KLEIN

    FABIAN MATEŠA

    MANDICH BROTHERS

    BUTTERS

    SPECIAL GUEST – DJEFF

sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2