Skip to main content
  • 3.01.2024.

Crkva liječi siječanjsku depresiju s Progressive Experience te Energetica partyjima

Nagrađivani riječki klub u novoj godini nastavlja s furioznim rasporedom gostovanja.

Piše: 

U petak 5. siječnja, Progressive Experience preuzima riječku Crkvu te predstavlja DJ Rubyja uz kojeg još sviraju Macadam Street i Jasmin.

DJ Ruby jedan je od najpoznatijih elektroničkih umjetnika koji dolazi s otoka Malte. Tijekom dvadesetogodišnje karijere, etablirao se na svjetskoj elektroničkoj sceni, posebice u svijetu progresivnih podžarnova. Nastupao je diljem svijeta, a njegovo ime se našlo na događajima poput Timewarp, Ozora, Transmission, Love Parade, Creamfields i Tomorrowland. U svojoj diskografskoj kolekciji broji niz singlova, obrada i dva albuma. Kao promotor posljednjih godina oživljava progresivnu house scenu na Malti zajedno s Guy J-em, konceptu Secret Series, Open to Close showu i redovnim Ruby & friends partyjima…

Progresivnu večer će zaokružiti i podržati domaći talenti Macadam Street i Jasmin sa svojim glazbenim izričajima.

Ulaz do ponoć iznosi 8€, a za ponoći 10€.

FB EVENT: Progressive Experience predstavlja: DJ Ruby sa Malte u klubu Crkva!

U subotu 6. siječnja, već tradicionalno Energetica otvara godinu techno partyjem u Crkvi. Prvi techno plesnjak nove godine u Rijeci predvodi talijanski DJ Malik, a za pultom će se još naći Ka Oz, Zbro i Festina Lente.

Manuel Valentini poznatiji kao MALÍK stiže iz Trsta, a svoju ljubav prema elektroničkoj je otkrio kroz glazbu Dave Clarkea i UK stila techna. Svoje prve korake je odradio u rodnom gradu, svirajući u Circolo Etnoblogu, a zatim je svirao u klubovima poput Ambasade Gavioli, Clubu Seven te na događajima poput Eco Festival i Techstrubation Revolution. Talijanskog DJ-a krase setovi koji su isprepleteni UK technom, detroitskim ritmovima, acidom, breakbeatom, industrialom i čak italo discom.

Uz talijanskog DJ-a, riječkom Crkvom će prvog vikenda u godini još drmati Ka Oz iz hard techno organizacije Mental, starosjedioc Energetica tima Festina Lente te predstavnik Pulse cluba Zbro.

FB EVENT: ENERGETICA w/ DJ Malik

sonus 2
sonic mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonus 1
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.