Skip to main content
  • 2.01.2024.

Defected Croatia nam donosi dašak ljeta i house hedonizma na Jadranu kroz aftermovie!

Popularna britanska etiketa nas vraća u uzavrele ljetne dane i večeri s kojima su opravdali izreku “House Music All Life Long”.

Piše: 

Naslovna foto

naslovna foto: Danny Sargent

Defected je objavio aftermovie sedmog izdanja svoje hrvatske inačice festivala koji je prošle godine okupio više od 100 DJ-eva te privukao preko pet tisuća ljubitelja housea.

Archie Hamilton, David Penn, Eats Everything, Honey Dijon, Jeff Mills, Roger Sanchez i Vintage Culture samo su dio posade koja je The Garden Resort nedaleko od Tisna na gotovo tjedan dana pretvorila u house oazu na obali Jadranskog mora.

foto: Danny Sargent

“Volimo Vas, Defected obitelji! Hvala svima na dolasku i što ste nam pomogli napraviti još jedan festival za pamćenje.” poručili su iz kultne britanske etikete prilikom objave aftermovieja.

Prošlogodišnje izdanje Defected Croatia je bilo među nominiranima za nagradu Ambasador, a festival se vraća i ovog ljeta u središnju Dalmaciju s osmim izdanjem od 1. do 4. kolovoza, a listu od preko 50 izvođača otkrivenih u prvom valu predvode David Penn, Ferreck Dawn, Low Steppa, Purple Disco Machine, Sam Divine i mnogi drugi…

sonus 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sonus 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
brejcha 2