Skip to main content
  • 28.12.2023.

Crkva s maratonskim raveom predvođenim Hannesom Biegerom ulazi u 2024.

Za ulazak u Novu godinu u stilu, popularni riječki klub priprema 13-satni rave.

Piše: 

U nedjelju 31. prosinca na Silvestrovo, riječka Crkva priprema Novogodišnji dočekTimeless 2024” s posadom od osam DJ-eva predvođenih Hannesom Biegerom. Uz berlinskog DJ-a riječane u 2024. uvode još i Tom Jay, Tech Rule, Senkic, Mirocle, Lab Mouse, Koloris i Spliffy D.

Hannes Bieger je audio inženjer, producent i live act iz Berlina. Zahvaljujući svojim live nastupima i izvanrednoj diskografiji, postao je jedno od najzanimljivijih imena suvremenog techna i housea. Njemački DJ je nastupa diljem svijeta, a osim svjetskih poznatih klubova i festivala, vrijedi izdvojiti njegov nastup na stadionu Velodrome u Marseilleu pred 60 tisuća ljudi. U Crkvi će se predstavit svojim jedinstvenim zvukom kojeg stvara uz pomoć set-upa složenog od Moog Sub 37, DSI Prophet-6, UA Apollo 8 i SSL konzole.

Uz traženog berlinskog umjetnika nastupa još sedam sedam DJ-eva među kojima je i riječka elektronička legenda Tom Jay, DJ koji je nedavno proslavio 10 godina za pultom Tech Rule, kao i brojni predstavnici krčkog BeatPoint festivala poput LabMousea, Senkica, Miroclea i Spliffy D-a, dok postavu zaključuje Koloris.

Za sami kraj iz riječkog kluba svim partijanerima poručuju “Ova eklektična ekipa jamči širok spektar glazbenih doživljaja koji će vas držati na nogama cijelu noć.”

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: Timeless 2024 NYE w/Hannes Bieger Live

sea star desk
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2