Skip to main content
  • 3.01.2024.

Crvena svjetla NoGuestlista s Rossijem se vraćaju u Peti Kupe krajem siječnja

Prvi ples pod crvenim svijetlima u novoj godini je na rasporedu krajem siječnja.

Piše: 

U subotu 27. siječnja, NoGuestlist se vraća u Peti Kupe gdje za treći plesnjak druge sezone plesa pod crvenim svjetlima dovode DJ-a i producenta koji se krije pod imenom Rossi. Uz traženog londonskog glazbenika sviraju Hudi i Sicilio u b2b kombinaciji, kao i Aldo Morro s Pablom Pandom.

Rossi. je jedno od svježih imena londonske klupske scene koje je sve traženije u svijetu. Londonski DJ i producent svoje je ime izgradio s jedinstvenim stilom minimal housea. DJ Mag ga je svrstao na listu “One To Watch“, a Rossijeve trake su se našle na etiketama poput Fuse, No Art, kao i na njegovoj vlastitoj “Homegrown”. Rossi. je nastupao diljem svijeta od Space Miamia preko Printworksa u Londonu pa sve do Pache na Ibizi.

Postavu prvog plesnjaka pod crvenim svjetlima godine zaključuju dvije trećine MYUZ kolektiva, Hudi i Sicilio koji dolaze s minimal tech-house zvukom kojeg kombiniraju s ritmovima deep housea te sve traženija kombinacija koju se može poslušati na BSH partyjima, kao i na NoGustlist plesnjacima – Aldo Morro u duetu s Pablom Pandom.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk