Skip to main content
  • 23.04.2018.

Crvene kutije proizašle iz DIY kulture iz kojih se odašilju pozitivne dub vibracije

Dub recept za novi Seasplash stiže iz Udina kroz sound system Warrior Charge-a.

Piše: 

U moru odličnih izvođača koji dolaze na ovogodišnji Seasplash festival, zapeo nam je Warrior Charge. Pa tako pohitasmo do Italije gdje nas vlak ostavlja pred ulazi u Udine. Tada 2006. godine završava se konstrukcija Warrior Charge sound systema.

Ovaj projekt nastaje iz DIY kulture, do-it-yourself. Korijeni im sežu iz punk glazbe, a danas se smatraju se pionirima sound systema, a ovi dub buntovnici baziraju se na strasti.

Već svima dobro prepoznatljive crvene kutije iz kojih gromoglasno trešti dub imaju samo jedan cilj. To je širenje pozitivne i buntovne poruke. Cijela ideja ovog sound systema je svijet učiniti boljim mjestom. A glazba je upravo odlično rješenje za to.

Uz suradnje sa drugim zvukovima, drugih glazbenika njihove misije dolaze do svog cilja. Od alternativnih mjesta, do klubova i velikih festivala, Warrior Charger-eri šire svoje vibracije.

Dvanaest godina je prošlo, a njihov cilj i dalje je isti. Diljenje pozornica sa najcjenjenijim i najaktivnijim imenima u svijetu dub glazbe te razbijanje barijera s onima koji dijele isti vibe slobode i bassa.

Karata za Seasplash festival ima, a Ranograbilice mogu biti vaše ako pratite link OVDJE.

>Seasplash Festival virtualno<
[FB]
[WEB]
[YT]

sea star mobile
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 2