Skip to main content
  • 22.04.2018.

Posljednji ovosezonski Dobar House u Klubu!

Dobar House održati će zadnji ovosezonski dobar party u Klubu.

Piše: 

Sezona treća, epizoda četvrta…

Nakon više od mjesec dana odmora, Dobar House se vraća. U sljedećoj epizodi, 28. travnja gledate i slušate…

Glavna faca dobre klupske večeri, Tom Bug dovodi dvostruko pojačanje za posljednji house udar u Hatzovoj 16. Po prvi puta na Dobar House stiže inspektor Yakka. Vruća roba na sceni dolazi iz Nove Gradiške, grada koji iako je okovan asfaltom, iznjedrio je DJ i producenta čiji ritmovi su stvoreni za tople ljetne dane, negdje u hladu uz plažu i s koktelčićem u ruci.

Domagoj stiže sa smješkom na licu jer u polovici tekućeg mjeseca izašao mu je isčekivani debitantski album 'After Beach'. Za sve one koji u metropoli sanjaju o odlasku na more i đuskanju uz dobru mjuzu, Yakka će održati uvodno predavanje. Ručink sa sobom obavezno ponesite.

Možda ga poznaš i kao Mario, ali sigurno ti zvoni u glavni na spomen imena Pytzek. Omaleni DJ, producent i organizator da se ne bavi glazbom, vjerojatno bi bio uspješni kuhar. Barem nam tako sugeriraju njegove kulinarske objave putem Facebooka, od kojih cure sline.

Jedan od vlasnika etiketa Burek i Barba koje su priznate i na međunarodnoj elektroničkoj sceni, svojim setovima također časti i publiku diljem drugih kontinenata. Upravo ti njegovi profinjeni setovi bili su razlog da se u najnovijem nastavku pronađe na line-upu Dobrog Housea. Bio je gost programa prošle godine u Mastersu i oduševio i samog Tom Buga koji ga opet zove u svoj dobri dom.

I sada ti tako čekaš subotu i radiš na tome da ti radni tjedan bude dobar i onda dolaskom u Klub sve sjedne na svoje mjesto. A usput da te podsjetimo da se ulaz naplaćuje i to po cijeni od 40 i 50kn, ovisi u koje vrijeme navratiš.

[Event]

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2