Skip to main content
  • 29.11.2023.

Cue Surprise – strastveni jungle i dnb DJ i osnivač Olive Sessiona

Istarski poluotok bogat je perspektivnim elektroničkim glazbenicima

Piše: 


U privatnom životu znan kao Florijan, a u umjetničkoj sferi kao Cue Suprise je pulski DJ i osnivač Olive Session crewa. U svijet jungle i drum ‘n’ bass glazbe ulazi u svojim mlađim danima kroz underground rave i festivalsku scenu u svom rodnom gradu.

Slušanjem glazbene scene iz Ujedinjenog Kraljevstva te dojmovima koji su uslijedili, su Cue Suprisea dovele do prvog susreta s DJ opremom, kupnjom prvog vlastitog setupa i naposljetku nastupa pred publikom na lokalnim događajima i manjim hrvatskim festivalima sa strastvenom publikom.

U svojoj kratkoj, ali u isto vrijeme bogatoj karijeri može se pohvalit nastupima u Istri, ali i šire. Nastupao je u Fort Punta Christo, klubu Kotač, dvorištu Rojca, u mistočnoj šumi na Zion Boška festivalu, u Zagrebu na D’n’B Unitedu u Aquariusu

Cue Suprise sa željom da promovira nepoznate i neafirmirane umjetnike te dobro uhodane veterane scene, većinu vremena provodi slagajući mikseve s pozitivnim vibracijama. Tako je došao na ideju pokretanja Olive Session platforme/kolektiva/crewa s kojim promovira DJ-eve i elektroničku glazbu “straight outta Fondole”.

Osim što elektroničku glazbu promoviraju kvalitetnim setovima i miksevima iz maslinika, Olive Session je svojim djelovanjem odradio niz partyja poput Midnight Run i More Bass na kojima su ugostili domaće i inozemne goste poput Shabby Kicks Connectionsa, Filipa Motovunskog, Squarewavea i druge u Fort Punta Christo te klubu Kotač

Cue Surprise 1. prosinca dolazi u Zagreb sa svojim kolegama Richom i Win Co.-om na naš slavljenički Endorphin festival u Boogaloou gdje će nastupiti na Serotonin flooru. Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio, a u prodaji su i grupne ulaznice (kupi 4, plati 3).

brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2