Skip to main content

Deadmau5-ova Cube 2.1 zabezeknula New York superiornim inženjeringom

Čovjek ili miš, kocka ili krug, mrtav ili živ? Jedan sasvim živi Joel pod aliasom ne toliko živog mišjeg suparnjaka i njegov team preuzeli su na sebe zadatak da za ekipu pod binom naprave najbolji show koji mogu, i ovdje u priču upada i kocka kao masivni rezultat superiornog inženjeringa i kreativnosti.


Kanađanin koji sebe ne shvaća preozbiljno, tip s fetišem za tetovaže, brze automobile, zavade na društvenim mrežama i zdrav razum, navratio je u petak 29. ožujka u njujorški Polaris Hammerstein Ballroom. New York je postao mjesto debitiranja novog elementa scenografije i light show ludila Cube 2.1 u sklopu nove turneje, jednostavnog simpatičnog samoobjašnjavajućeg naziva –  "Lots of shows in a row". Pa u ovoj niski show-ova kocka zauzima centralnu os bjesomučno sjajeći u noć kao hipnotički vizualni potporanj glazbi.

Ova kompleksna konstrukcija i nekonvencionalno rješenje pozornice podsjeća te u nekim trenucima na ludilo istoimenog filma gdje se boriš za život suspendiran u vakumu rotirajuće goleme superstrukture, ali ova će naprotiv zarobiti svijest dok je tijelo slobodno da se miče. Ne možeš odvratiti oči dok dere "Ghosts and Stuff" i "The Veldt", buljit ćeš u metamorfoze nalik Rubikovoj kocki tijekom "Maths" trake, i elegantnog suptilnog povlačenja u decentnu pozadinu za vrijeme "Strobea".  Pa na nekoliko okointernetskih uhvaćenih videa navrati niže. Nimalo loše za jedno rigidno geometrijsko tijelo.
{youtube}9_xJyPKPEhw{/youtube}
{youtube}-qUI4PWVXJA{/youtube}
 

sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2