Skip to main content
  • 20.06.2023.

Diamond Club vratio se ovog ljeta s još uzbudljivijim programom. Pogledajte tko sve stiže!

Krk će i u drugoj sezoni pohoditi najveće zvijezde svjetske elektroničke scene • I ove godine očekuju se deseci tisuća posjetitelja iz cijelog svijeta

Piše: 

Nakon sjajne premijerne sezone, Diamond Club na Krku vratio se početkom lipnja s još ambicioznijim i intrigantnijim programom.

Već prve sezone stepenastu arenu na otvorenom posjetilo je 20 tisuća ljudi koji su uživali u nezaboravnoj atmosferi na čak 60 vrhunskih događaja od kojih su najveće zanimanje izazvali nastupi Shaquillea O'Neala, nekad košarkaške zvijezde, a danas uspješnog DJ Diesela, kao i francuskog dvojca Ofenbach

Upravo DJ Diesel i Ofenbach su, na zahtjev publike, na popisu i ovogodišnjih izvođača u Diamondu. I ne samo oni – na pozornicu s najboljim pogledom na Kvarneru dolaze i David Morales, Steve Aoki, Willy William, Fedde Le Grand, Alok i Topic, a očekuje nas i posebno izdanje festivala Sea Dance in Exile!

David Morales jedan je od najomiljenijih vrhunskih DJ-a koji gostuju u Hrvatskoj. Rođeni Njujorčanin je Grammyjem nagrađen autor i producent koji je napravio čak 500 remixeva za niz najpoznatijih glazbenika. Klub kod Malinske dovest će do usijanja 7. srpnja.

Steve Aoki, jedna od najvećih svjetskih zvijezda elektroničke glazbe, stiže 6. kolovoza. Ovaj DJ, producent nominiran za Grammyja, modni dizajner, poduzetnik i NFT vizionar jedan je od najuspješnijih američkih međužanrovskih umjetnika i kreator koji duboko razmišlja o budućnosti. Aoki je ušao u Guinessovu knjigu svjetskih rekorda s čak 250 nastupa u jednoj godini. 

Od 17. do 19. kolovoza Diamond će prvi put ugostiti jedan festival, i to u suradnji s velikim Exit Festivalom. Riječ je o Sea Dance in Exile, posebnom izdanju festivala Sea Dance koji se od ovog ljeta više ne održava u Crnoj Gori. Trodnevni program je također sastavljen s velikim zvijezdama elektroničke glazbe.

Prvog dana 17. kolovoza nastupit će Willy William francuski je pjevač i producent poznat po hitovima „Ego“, „Mi Gente“ i „Trompeta“. Planetarnom uspjehu doprinijela je nominacija za Latin Grammy, kao i podatak da se svojedobno našao na broju 1 liste najtraženijih francuskih izvođača na platformi Shazam.

Već dan kasnije na istoj će pozornici zasvirati Fedde le Grand, jedna od značajnijih figura današnje svjetske house scene. Mnogobrojne nagrade, bogata produkcija i nastupi na najvećim festivalima poput Coachelle, Tomorrowlanda i Ultre vinuli su nizozemskog DJ-a na listu 30 najutjecajnijih u svijetu prema izboru DJ Maga.

Posljednji dan ovog festivala obilježit će Alok, jedini DJ koji je čak dva puta nastupao pred više od milijun ljudi. Ova brazilski megastar je na najprestižnijoj DJ Mag listi rangiran kao četvrti najbolji DJ na svijetu, a više od 50 milijuna pratitelja čine ga drugim najpopularnijim DJ-em na svijetu.

U Diamond 25. kolovoza dolazi i Topic, njemačka DJ zvijezda hrvatskih korijena. Do recepta uspjeha od čak više od milijardu streamova u jednoj godini došao je svjetskim hitovima, emotivnim zvukom i magijom glazbenih suradnji sa zvijezdama kao što je Bebe Rexha, a za pjesmu Your Love nominiran je i za Brit Awards. 

I ovog ljeta, točnije 26. srpnja, slijedi nam šou kakvog je prošle godine priredio DJ Diesel odnosno Shaquille O'Neal. Iako sa statusom svjetskog celebrityja, osvojio je sve svojom osobnošću, neposrednošću s publikom te postizanjem savršene atmosfere. Slično je veselje izazvao i Ofenbach, megapopularni duo poznat po hitovima „Be Mine“, „Katchi“, „Paradise“ i „Hurricane“. U kvarnersku prijestolnicu zabave vraćaju se 11. kolovoza.

Uz navedeno, Diamond Club donosi ovog ljeta brojne klupske večeri sa žanrovima kao što su EDM, house, tech-house, techno ili r'n'b, a u planu su i brojna druga iznenađenja kojima ova party meka želi potvrditi status vrhunske destinacije zabave na sjevernom Jadranu, ali i u Hrvatskoj i ovom dijelu Europe.

brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity desktop