Skip to main content
  • 10.08.2006.

Disco Seven Opatija u kolovozu

Novootvoreni opatijski klub disco Seven i u kolovozu nastavlja sa gostovanjima hrvatskih i stranih DJ-a u sklopu programa Pure clubbin' koji uredjuje rezident disca DJ James Tucker. Već ovaj petak 04.08. u discu Seven gostuje Ivan Mastermix, DJ čija karijera traje više od deset godina i nosi naziv «kuma hrvatskog house-a» zbog njegove predanosti i strasti prema glazbi.

 

Piše: 

Ivan Mastermix u suradnji s Robertom Fisherom je i producent hita «You to me are everything» koji je prošlog ljeta zauzimao vodeća mjesta na hrvatskim top ljestvicama. 11.08. nastupa DJ Jaka iz Slovenije koji izdaje na prvom slovenskom house labelu « Sharkastique tunes »,Jaka je DJ i producent čije se glazbeni stil bazira na progresivnoj,perkusivnoj i elektro house glazbi.Takodjer i uredjuje glazbeni show «Explicit Music Radio » .Već sedam godina je rezident jednog od najpoznatijih slovenskih klubova Lipa koji se nalazi u Ljubljani.
Nakon Jake u petak 18.08 gost Sevena je Paolo Barbato,talijanski DJ koji je još davne 1984. pobjednik «DJ competion »-a.1990. godine otvara legendarni » Dance all day «,koji je bio mjesto nabave novih ploča za veliku večinu DJ-a ove regije.U svojoj dugogodišnjoj karijeri suradjivao je sa Radio Italia Networkom,poznatom talijanskom radio postajom i bio gost u mnogo europskih klubova uključujući legendarni klub Pacha na Ibizi.
Posljednji petak u kolovozu rezerviran je za Fresh Jay-a,hrvatskog Dj-a koji je 1995. na natjecanju DJ-a zauzeo 4. mjesto na svijetu.1999. godine osniva glazbeni pokret » Magic grooves «.Autor je i megahita »Get down superfunk« koji je zauzimao prvo mjesto top liste »Otvorenog radija«,kao i brojnih kompilacija. Svi programi počinju u 23 sata,uz cijenu ulaznice od 30 kuna.Uz goste disca nastupati će i rezident DJ-i James Tucker,Dave Riello i Alex Ivanov.

sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2