Skip to main content
  • 27.09.2023.

Opatija dobila novi klub -Drago- posvećen elektroničkoj glazbi

Ljetos je krenula nova priča koja planira oživjeti klupski život u Opatiji

Piše: 


Početkom kolovoza, Opatija je dobila novi klubDrago” koji se nalazi u Centru Gervais (ulica Nikole Tesle 5), a svoj program bazira na elektroničkoj glazbi. Klub trenutno radi samo unaprijed najavljene događaje kojih će do kraja godine biti više od desetak, a u budućnosti će se fokusirati da rade svakog petka i subote.

Ekipa iz kluba nam otkriva kako žele oživjeti klupski život u Opatiji te da planiraju dovesti veća imena iz cijelog elektro područja glazbe. “Baziramo se na svim podžanrovima elektroničke glazbe od housea, tech-housea do techna”.

Klub “Drago” plesni podij je “krstio” svirkom Luce Montecchija i Dekke, a u gotovo dva mjeseca rada za pultom novootvorenog opatijskog kluba su se našli još CASHEW, Dario Sec, Forthdancer, Manola i Joe2Shine.

Sljedeći najavljeni događaj u klubu “Drago” je gostovanje predstavnice novog vala hrvatskih DJ-ica Elene Mikac koja u Opatiju stiže u subotu 30. rujna. Za sve nadolazeće događaje u novootvorenom opatijskom prostoru, zapratite klub “Drago” na Facebooku i Instagramu.

sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk