Skip to main content
  • 7.11.2023.

Discoton i Dobar Disco u Petom Kupeu uz Kirollusa – subota, 11. studenoga!

Blještavilo, kič, disco kugle, afro frizure, cipele s visokom petom i hlače na trapez… Takvi prizori krase disco partyje, a želimo ih vidjeti i na našem Discotonu

Piše: 


Nova prilika je u subotu, 11. studenog kad se u posebnom izdanju Discotonu pridružuje Dobar Disco, program kojeg kurira kolektiv Dobar House! Ova posebna kolaboracija dovodi i posebnog gosta – iz Londona stiže Kirollus, poznat po zaraznim setovima visoke energije i nenadmašnoj strasti prema glazbi.

Jašući na čelu novog vala disca i boogieja, ovaj selektor poznat je po intenzivnim nastupima i zavidnoj kolekciji ploča. Njegova nova platforma Groove Anthology pokazuje snažnu sposobnost povezivanja ljudi kroz ljubav prema glazbi i plesu, dok su mu njegovi brojni video zapisi brzo priskrbili poštovanje nekih od vodećih imena u DJ kulturi i nastavljaju inspirirati nadolazeće DJ-e koji ga navode kao inspiraciju.


U posljednje vrijeme Kirollus je zabljesnuo u kultnim londonskim institucijama kao što su KOKO, Printworks, Ministry Of Sound, ali i u klubovima i na festivalima diljem Europe, uključujući i Defected Croatia. Mnogi ga smataraju budućnošću ove glazbe jer pokazuje ustrajnost u težnji da ujedini i inspirira živote drugih kroz snagu zvuka.

U ovom posebnom izdanju Discotona nastupit će i zvijezde Dobrog Housea – njegov začetnik Tom Bug te dobro poznati dvojac Egzotika DJ's, a sve će ih ugostiti domaćin Ilija Rudman.

FB Event:
https://www.facebook.com/events/864521481945831

Ulaznice su dostupne na Entrio:
https://www.entrio.hr/event/discoton-x-dobar-disco-w-kirollus-15849

soul gravity mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk