Skip to main content
  • 28.11.2023.

DJ Jock izbacio novi EP “Inseparable” ispunjen traženim ID-jevima

Splitski as nove je trake testirao tijekom cijelog ljeta

Piše: 


DJ Jock je izbacio novi EPInseparable” na napuljskoj techno etiketi “Unrilis” s kojom je nedavno svirao u Amsterdamu. Na novi produkcijski uradak splitskog asa smo čekali više od godinu dana, kada je izdao EP “Urania” s istoimenom nagrađenom trakom.

EP “Inseparable” dolazi s četiri trake – “Inseparable”, “Focused, “Reese The Pressure” i “Focused Intro”. Predstavljajući trake, DJ Jock je istaknuo “ne volim opisivati svoj stil i zvuk, ali mogu reći da volim energičnu glazbu koja ‘vozi’” te je zaključio da je jedva dočekao objaviti novi EP.

Pričajući Unrilisu o svom EP-ju, DJ Jock kaže “Kao i uvijek, EP je nastao dok sam se igrao u studiju, radio sam male dijelove traka koje su izrasle u kompletnu stvar. Vodeću traku s EP-ja, Inseparable sam svirao cijelog ljeta i imao sam odlične reakcije na nju.”

Trake s “friškog” EP-ja DJ Jocka su već neko vrijeme vrtile u setovima vodećih DJ-eva i DJ-ica poput Amelie Lens, Alan Fitzpatrick, Charlotte De Witte, Cristian Varela, Joseph Capriati, Ilario Alicante, Roberto Capuano, Sam Paganini, Space 92 i mnogi drugih.

DJ Jock ovog petka stiže u zagrebački Boogaloo gdje će se naći za pultom Dopamin Floora zajedno s Shipom u sklopu našeg slavljeničkog Endorphin festivala. Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio, a u prodaji su dostupne i grupne ulaznice (kupi 4, plati 3).

soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2