Skip to main content
  • alt
  • 8.09.2015.

DNB Konferencija #003 @ AKC Medika

Medikamente za sumornost osjetnog kraja ljetne žege i jednako užeglih noći i jutara ništa ne liječi bolje no okupljanje istomišljenika tik pred krmom jeseni.

 
Tako AKC Medika okuplja 20 različitih lica, jednako toliko šarolikih osobnosti pod kišobranom jedne zajedničke strasti Drum & Bass glazbe.
 
Što je DNBKonferencija? Sjajan projekt koji jednom godišnje na kolektivno slavlje okupi aktivne d’n’b producente, DJ-e, promotore i organizatore i koji je evoluirao u jedan od najznačajnijih evenata za promicanje ove kulture unutar naših granica.

alt

 
Rekli bi da je ovo okupljanje treća sreća, ali to ne bi koreliralo s istinom jer u i prva dva donijela poprilično radosti okupljenima, s oko 800 sudionika na svakoj inačici i trideset izvođača u dvije godine održavanja, 11. rujna uklizavamo u treće, rezimiramo ono što se na sceni dogodilo prethodne godine, slušamo sjajnu glazbu i plešemo kao jedno, kolektivna djeca ritma, a u petak od 19 sati ćete ujedno moći i utažiti znatiželju za glazbenom produkcijom u klubu Attack, AKC Medika gdje će vas stručni predavači naučiti kako se koriste vst i hardware synhesizeri. Prije ponoći donacija je 25 dlakavih kuna a nakon 35!
 
S kime provodiš vikend na podiju baci jabučicu niže:
 
01. AFTER NEVEN (Liquosphere, Zagreb)
02. AGREGAT (Subjekt, Zagreb)
03. AKUUL (Cosmic Vibes, Zagreb)
04. DUBOK (LoopJunkies, Split)
05. FILIP MOTOVUNSKI (Drama, Zagreb)
06. FUNK GURU (Confusion, Zagreb)
07. KODIN (LED, Karlovac)
08. KULA (Vubass / Dirty Beatz, Vukovar)
09. LEEKS (Dirty Beatz, Zagreb)
10. NOBRU (Revolt DJs, Belišće)
11. OBERON (Cosmic Vibes, Zagreb)
12. ODIUM (Bass Invaders, Zagreb)
13. OKOR (Kabinet, Split)
14. SINISTER VISION (Šibenik)
15. SVEN NALIS (Balkan Kolektiv, Rijeka)
16. TEKITOKA (LED / Dirty Beatz, Karlovac)
17. VRH (Split)
18. WHAT THE FUNK (Kult, Zagreb)
19. YESH (Chew the Fat! Croatia, Zagreb)
20. ZLEE (Kult, Zagreb)
 
Dođi ,pleši, uživaj! Dobrodošli na konferenciju ritma!
sonus 2
sea star mobile
“The Godfather of Disco – Mel Cheren – West-End Records” je očaravajući pregled uspona i pada plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
dobar house mobile
“The Godfather of Disco – Mel Cheren – West-End Records” je očaravajući pregled uspona i pada plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju