Skip to main content
  • 18.08.2023.

Drugi dio kolovoza u Revelinu: Mark Knight, John Summit, Mood II Swing, Jeremy Olander

U Top 20 klubu na svijetu, nema predaha jer ljeto je u punom jeku, a posjetitelje očekuje još brojna kvalitetna gostovanja

Piše: 

Nakon furiozne završnice srpnja, dubrovački Culture Club Revelin je u kolovoz ušao sa snažnim nastupom Kurd Mavericka i povratkom Fedde Le Granda “kući”. Vrhunac ljeta se bliži, a na vidiku su gostovanja Mark Knighta, John Summita, Mood II Swinga i Jeremy Olandera.

Jedan od miljenika hrvatske publike, Mark Knight redovan je gost dubrovačkog Revelina. Osnivač Toolroom Recordsa, iz ljeta u ljeto donosi probrane tech-house i house ritmove na plesni podij unutar tvrđave Revelin, a ovog puta stiže ususret same proslave jubilarnog 20. rođendana njegove popularne etikete u petak 18. kolovoza.

Ljetna turneja, jednog od najtraženijih mladih DJ-eva Johna Summita vodi diljem Europe i svijeta. Iz večeri u večer, publiku baca u trans svojim tech-house produkcijama. Popularnost mladog američkog DJ-a strmoglavo raste, što je rezultiralo najavom velikog solo showa na stadionu u Los Angelesu koji će ugostiti 22 tisuće partijanera. Dubrovačku publiku je upoznao još prošle godine, a njoj se vraća u ponedjeljka 21. kolovoza.

Premijerno gostovanje u Dubrovniku čeka duo Mood II Swing. Lem Springsteen i John Ciafone su pokrenuli zajednički projekt još početkom 90-ih koji je osvojio house scenu u godinama koje su slijedile. Producentski duo iz New Yorka u Culture Club Revelin stiže u petak 25. kolovoza.

Rijetko koji DJ ima širok glazbeni opus kao Jeremy Olander jer sve čari podžanrova housea i techna veže uz svoje ime. Nakon godišnjeg odmora u Grčkoj, švedski DJ se zaputio na svoju sjevernoameričku turneju, a za sami kraj mjeseca i povratak u Europu, stiže u Dubrovnik u ponedjeljak 28. kolovoza.

Iz kluba otkrivaju kako će uskoro objaviti kompletan program za rujan, a bogata sezona će kulminirati sa spektakularnim zatvaranjem sezone početkom listopada.

Sve detalje o nadolazećim gostovanjima, kao i informacije o svim događajima u Culture Clubu Revelin, možete provjeriti na društvenim mrežama kluba te web stranici.

 

sonic desktop
sonic mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
promo clubs
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.