Skip to main content
  • Eats Everything
  • 17.11.2012.

Eats Everything želi usporiti

Oko njega se trenutno vrti središte produkcije o čemu najbolje govore izdanja za etikete kao što su Hot Creations, Dirtybird, Hypercolour, Greco Roman kao i prebukirani raspored.

Naslovna foto

eats everything

Možda je upravo iz tog preopterećnog rasporeda Daniel Pearce aka Eats Everything svojim novim EP-om „Slow For Me EP“ htio poručiti svima da želi malo usporiti. Ipak bez obzira na poruku koja se krije iza novog EP-a koji je uslijedio nakon odlično prihvaćenog "Vertigo EP"- a izdanog za label Dirtybird, Eats Everything može biti primjer drugima kako je u isto vrijeme moguće biti jedan od najtraženijih izvođača i nastupati diljem svijeta, ali i držati zainteresiranost javnosti i publike izdajući redovito kreacije iz vlastitog studija.

{soundcloud}https://soundcloud.com/eatseverything/eats-everything-vertigo-ep{/soundcloud}

Na A strani novog EP-a nalazi se singl "Tone Music" sastavljen od techno i RnB samplova s melodijskom strukturom koja se vrti oko perkusija, synth zvukova i futurističkih beatova. Za clubbing atmosferu više je prikladan drugi singl s EP-a „Lo To Hi“ što zbog svoje bass linije, što zbog zbog dramatične izgradnje vrhunca kroz melodiju. Nešto sporijem i nježnijem ritmu Eats Everything se vraća s treći singlom "Doldrums" u kojem uzdiže bubnjeve i umixava okus acida te na kraju i usporava onako kako ga asocira naziv EP-a. Za svakog ponešto.

{youtube}kMiLdFdJuH8{/youtube}

EP "Slow For Me EP" izdan je za etiketu Futureboogie Recordings za koju izdaje i domaći projekt Eddy Meets Yanahh, a možete preslušati ovdje, a ako vam se svidi i kupiti. Eats Everything ove je godine nastupio na Hideoutu, Garden festivalu i EXIT-u, a sljedeće ga kao najtraženijeg producenta današnjice možete slušati ponovno na Hideout festivalu u Novalji.

sea star desk
sea star mobile
Vezani članci
“The Godfather of Disco – Mel Cheren – West-End Records” je očaravajući pregled uspona i pada plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
dobar house mobile
“The Godfather of Disco – Mel Cheren – West-End Records” je očaravajući pregled uspona i pada plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju