Skip to main content
  • 19.09.2018.

Eddy Ramich na otvaranju šibenskog Muzeja profinjene elektronike

Od ove jeseni klub Azimut stavlja u pogon prostor galerije nekadašnjeg muzeja "Bunari". Tim činom se ovaj nesvakidašnji i jedinstven prostor, ponovno nakon dugih godina čekanja otvara za javnost.

Piše: 


Otvaranjem ovog prostora Klub Azimut  je napravio jedan veliki iskorak u svojemu dosadašnjem radu gdje  ponovno pomiče granice postupno se pretvarajući u jedan moderan kulturni centar koji je svoje utočišče pronašao u vrijednom spomeniku kulture, šibenskoj gradskoj cisterni iz 15. stoljeća. Objedinivši  kompletan prostora “Bunara” konačno su spremni odgovoriti na sve zahtjeve današnje publike i organizatore najrazličitijih događanja.

U prostoru “Muzeja” će se održavati ekskluzivna događanja poput izložbi, raznih promocija i domjenaka, predavanja , književnih druženja pa sve do akustičnih koncerata i večeri najprofinjenije elektroničke glazbe.

Prvo u nizu jesenskih događanja biti će ostvareno 27.10. u suradnji sa udrugom “Rat Cat” , specijalistima za organizaciju događanja usmjerenih prema melodičnoj elektroničkoj glazbi. RatCat se svojim djelovanjem u nepunih godinu dana prometnuo u jedne od ozbiljnijih promotora, a u prilog tome dosta govori i činjenica da su kvalitetom organizacije, odabirom izvođača i nesvakidašnjih lokacija polučili i zavidan interes van granica Hrvatske. Događaji u organizaciji udruge RatCat imaju za cilj spajati ponajbolja svjetska DJ imena sa ekskluzivnom atmosferom ovog povijesnog i kulturnog značajnog prostora.

Event Rođendanski Party RatCat-a (Muzej, 08.12.)

POPIS aktivnosti RatCata u prvoj godini postojanja

brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2