Skip to main content
  • alt
  • 10.06.2015.

EDM-aš preuzima UEFA EURO 2016.

Iako u svijetu ima beskonačno mnogo važnijih stvari kojima biste se mogli baviti, mjesto najvažnije sporedne stvari na svijetu još uvijek suvreno drži nogomet.

A nogometna prvenstva i glazba već su dobro poznati ljubavni par koji povezuje intenzitet emocija. No ove godine će francusko izdanje prvenstva biti na debelo namazano elektronikom jer je gospodin na čelu UEFA-e MIchael Platini, iako baš ne izgleda kao tip koji hodočasti po festivalima ili provodi noći po klubovima, za glazbenog kuratora odabrao kolegu francuza Davida Guettu.

alt

 
Uz produciranje originalne tematske pjesme prvenstva i to što će se brinuti za audio na stadionu također će zasvirati i na Stade de France ceremoniji otvaranja 10. lipnja 2016.
 
Sam Guetta je naveo da se na projektu radi već neko vrijme:
 
"Nevjerojatno je uzbudljivo ne samo to da sam dio ovog golemog nogometnog turnira u svojoj rodnoj zemlji, već i to da s UEFA-om radim na mnogobrojnim aktivnostima za fanove koje zajedno razvijamo u proteklih 12 mjeseci" 
 
Ujedno je napomenuo kakao želi da ovo prvenstvo bude najveće i najpamtljivije do sada i kako želi da se fanovi nalaze u srcu svega što se događa.
 
Pa dok prva zviždaljka ne prodere zrak i dok prva lopta ne poleti ostanite uštekanina mrežu!
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2