Skip to main content
  • 19.11.2016.

EDM DJ-i se udružuju s fondacijom Fuck Cancer!

Usklik jedini prikladan za nepravednost gotovo pandemije raka u posljednjim desetljećima upravo je i prkosno prgavo ime koje najavljuje borbu protiv ove maligne bolesti.

 
No fondacija nije u boj ušla sama već su se Fuck Cancer i NV Concepts udružili s mnogim uvriježenim članovima glazbene industrije, ne bi li se njihova slava, popularnost i fan baza mobilizirala u plemenite svrhe borbe protiv okrutne bolesti. Fuck Cancer će sve donacije usmjeriti u prevenciju, ranu detekciju i psihosocijalnu podršku onima pogođenima rakom.

 
Oni koji se uključe u dražbu donacijama imaju mogućnost osvojiti putovanje u Las Vegas s Chainsmokersima, skočiti padobranom s Krewellom, visiti s Hardwellom ili Tiestom, ili pak osvojiti VIP poklon paket za naredni EDC. U nagradni fond uključeni su i Porter Robinson & Madeon, Bingo Players, TJR, Audien, Gareth Emery, Steve Aoki, Borgore, Pretty Lights i Kaskade, čineći tako ovu inicijativu jednom od najuzbudljivijih ujedinjenja u povijesti dance glazbe. 
 
Sve detalje o ciljevima, kao i finese o nagradama i načinu doniranja, slobodni ste istražiti na službenoj web stranici ovdje. Neke stvari su važne i globalne, ne događaju se tamo negdje drugdje, nekome drugome.
brejcha 1
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 2