Skip to main content
  • alt
  • 29.03.2014.

EDM-ovci po bolnicama

Da nije lako biti ultramegasuperzvijezdom, dokazuje bilanca ovogodišnje Miami Music Conference tijekom koje su čak četvorica producenata završila u bolnici.

 
Najprije se u srijedu, 26. ožujka, Afrojack stropoštao s pozornice tijekom Dim Mak Beach Partyja i udario glavom o beton. U bolnici se zadržao nekoliko sati, a na Twitteru se oglasio kako je pad posljedica dehidracije i iscrpljenosti. Ipak, oporavio se te će nastupiti na Ultri.  Dan kasnije, u četvrtak, 28. ožujka, u bolnici je završio Avicii te je otkazao svoj nastup te večeri u Miamiju,a prema najnovijim saznanjima, Avicii će imati operaciju mjehura i neće nastupiti na Ultri.
{youtube}3j-znN2mllo{/youtube}
 
Švedski pak je dvojac Dada Life objavio kako je član Stefan Engblom  prevezen u domovinu na hitnu abdominalnu operaciju. Drugi član dvojca, Olle Corneer, na budućim će nastupima svirati solo. Na svjetlijoj pak strani, Laidback Luke  je otkazao svoj nastup na Ultri kako bi bio uz svoju suprugu Ginu Turner, također DJ-icu, prilikom rođenja njihova djeteta.
 
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2