Skip to main content
  • 17.07.2006.

Electronic Beats stiže na plaže i u klubove

U razdoblju od sredine srpnja do 16. kolovoza diljem naše obale gostovat će trodnevni programi «T-Mobile Fun FactoryII». Slično kao i prošle godine najpoznatije plaže od Istre do Dubrovnika postat će odredištima atraktivnog i sadržajima bogatog projekta u sklopu kojeg će biti organizirani brojni partyji na Jadranu uključujući i electronic beats SWEAT Club Tour s poznatim umjetnikom Ianom Pooleyem.

Piše: 

Posjetioci plaža tako će moći sudjelovati u turniru u stolnome nogometu, uživati u nastupu komičara, natjecati se u pikadu, video igricama te raznim nagradnim igrama putem usluga T-Mobilea. Kao novost ove godine, electronic beats SWEAT Club Tour će onima koji su željni i zabave u klubovima, omogućiti da u večernjim satima plešu uživajući u glazbi DJ-a Iana Pooleya.

Njegov disco house beat je poznat po jedinstvenom spajanju brojnih glazbenih stilova s house ritmovima što je stvorilo stil koji ima mnogo poklonika. U Novalji, 16. srpnja, Zadru 28. srpnja i Dubrovniku 4. kolovoza će gostovati grupa Detour (bivši Yammat).

T-Mobile je za sve zainteresirane pripremio i niz novih usluga o kojima će posjetioci plaža za vrijeme party-ja moći više doznati od djelatnika službe za korisnike. Tako su primjerice u ponudi usluga «Besplatni razgovori za Simpa ljeto» u sklopu koje se plaća samo prva minuta razgovora unutar T-Mobile mreže kao i «Simpa razgovori» koji uključuju niske cijene razgovora i slanja SMS-a kako unutar T-Mobile mreže tako i u drugim mrežama. Na svim partyjima bit će prisutan i T-Mobile kamion, šesto prodajno mjesto T-Mobilea, u kojem će biti bogata ponuda mobitela po vrlo povoljnim cijenama. Electronic beats je T-Mobile koncept glazbe i životnog stila koji povezuje glazbu, životni stil i komunikaciju za ljude koji se uživaju izražavati kroz svoje strasti. Kombiniranjem elektronskih beat medija, festivala, live specijala i kulturnih aktivnosti, program spaja zajednicu ljudi sa sličnim stilovima života i stavova kako bi slušali glazbu i dijelili nova iskustva. SWEAT Club Tour jadranskom obalom je novi dodatak programu tijekom 2006. godine i prati uspješnu turneju klubovima koja je organizirana prethodnih godina širom Europe.

Fun Factory II raspored događanja:

Party će se organizirati u Krku (od 19. do 21. srpnja na plaži), u Rovinju (od 23. do 24. srpnja na plaži), u Zadru (od 26. do 28. srpnja na plaži), Makarskoj (29. srpanj – 1. kolovoz), u Dubrovniku (od 3. do 5. kolovoza na plaži), na Braču (7 i 8. kolovoza), na Hvaru (od 10. do 12. kolovoza na plaži), u Primoštenu (od 14. do 16. kolovoza na plaži).

Electronic beats SWEAT Club Tour s Ianom Pooleyem

21.07 Krk u klubu Crossroads
23.07 Rovinj u klubu Mon Vie
27.07 Zadar u klubu Gotham
05.08 Dubrovnik u klubu Lazareti
07.08 Supetar-Brac u klubu Luna
11.08 Hvar u klubu La Struja
15.08 Primosten u klubu Aurora

soul gravity desktop
sonus 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju