Skip to main content
  • 5.03.2024.

Energetica sprema Technodrome večer uz Lucasa Wirtha u Crkvi

Technodrome records je nastao 2013. godine, a do sad je na njemu izdano 171 digitalno izdanje te “Ruzina EP” DJ Ogija na vinylu.

Piše: 

Naslovna foto

@fotovrzal

U subotu 9. ožujka, Energetica tim u riječkoj Crkvi priprema Technodrome večer koju predvodi češki DJ i producent Lucas Wirth. Domaćin za pultom je pokretać Energetice i Technodromea DJ Ogi, a uz njega će još svirati i Lab Mouse te Festina Lente.

Lucas Wirth je za DJ pultom od 2006. godine. Svoju karijeru je započeo s techno zvukom odakle se isprofilirao u nešto tvrđe instance žanra. Svojom glazbom neumorno istražuje granice hard techna. Tijekom godina objavio je svoje produkcije na Technodromeu te etiketama poput Phobiq, Ushuaia Music, Black in Back i brojnim drugim.

DJ Ogi je pionir riječke elektroničke scene, alfa i omega Energetice i Technodromea te neizostavno lice svih važnih techno partyja na Kvarneru. Lab Mouse je dugogodišnji predstavnik BeatPoint festivala za kojeg žanrovske granice ne postoje. Festina Lente je starosjedioc Energetica tima i dobro poznato lice riječke scene.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: Energetica presents Technodrome w/ Lucas Wirth

sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2