Skip to main content
  • 5.03.2024.

Progresivna ikona John Digweed stiže na novi Future Scope plesnjak u Boogaloou

Engleska progresivna ikona premijerno stiže u Zagreb.

Piše: 

Naslovna foto

@mellamojulian

U subotu 9. ožujka, Future Scope priprema novi plesnjak u zagrebačkom Boogaloou na kojeg premijerno dovodi Johna Digweeda. Uz englesku progresivnu ikonu za pultom velikog floora će se još naći Lemon, DJ Jock i Shipe. Za afterhours na malom flooru su zaduženi Neroa, Senno i Sin.

Zagrebačka će publika po prvi puta imati priliku poslušati DJ-a i producenta s više od 30 godina karijere te s impresivnom brojkom od preko 1000 snimljenih epizoda za vlastitu radijsku emisiju Transitions. John Digweed prošle je godine proslavio i 25 godina labela Bedrock Records povodom čega je objavio i novi album “Futuro” koji sadrži 25 traka.

Iako je najpoznatiji po progressive zvuku, Digweedov glazbeni opus varira od downtempa pa sve do acid techna što mu omogućuje da razvija svoj set prikladno toku večeri. Uz karijeru bogatu izdanjima za labele, Digweed se može pohvaliti i trakom “For What You Dream Of” koja je iskorištena u kultnom filmu Trainspotting, a objavljena je još pod aliasom Bedrock koji je kreiran u suradnji s Nickom Muirom. Osim po solo projektu, Digweed je poznat i po svojoj dugogodišnjoj suradnji sa Sashom.

Lemon je apsolutni bastion istarske scene te čovjek iza Balance organizacije. DJ Jock je višestruko nagrađivani DJ i producent te rezident Future Scopea, kao i Shipe koji je iz tjedna u tjedan domaćin renomiranim imenima za pultom u “hramu sreće”.

Za after hourse na malom flooru je zadužena lokalna ekipa – rezident Future Scopea i Violet eventsa Neroa, rezidenti Boogalooa iskusni zagrebački DJ dvojac Senno i Sin.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENTS: Future Scope w. JOHN DIGWEED [09.03.2024.]

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2