Skip to main content
  • 4.03.2024.

In memoriam: Keith Flint – The Prodigy odali počast pokojnom frontmanu na petoj godišnjici njegove smrti

The Prodigy je već pola desetljeća bez svog frontmana, koji je u ožujku 2019. pronađen mrtav u svom domu u Essexu.

Piše: 

Naslovna foto

Georgiana Iosef

Na petu obljetnicu smrti Keitha Flinta, preostali članovi kultnog engleskog benda Liam Howlett i Maxim Reality su se prisjetili svog prijatelja, suradnika i dugogodišnjeg frontmana objavom na društvenim mrežama.

“Prošlo je pet godina. Jako nam fališ brate. Uvijek si s nama, uz nas. Svaki put kad energija izgori, svaki put kad padne drop. Nikada neće izbljediti. Živimo zauvijek.” napisali su Liam i Maxim.

The Prodigy je nastavio nastupati bez svog frontmana prije dvije godine, a prošle godine su nastupili na Sea Staru u Umagu te u Novom Sadu na Exitu. Krajem 2023. su iz benda na društvenim mrežama potvrdili da će u 2024. objaviti nekoliko novih pjesama.

Prošlog tjedna, njihov album “Inviders Must Die” je proslavio svoj 15. rođendan, a povodom obljetnice objavljen je novi remix za pjesmu “Omen” od strane tria PENGSHUi.

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk