Skip to main content
  • 3.02.2018.

Eric Prydz predstavlja novi spektakularan live show HOLO

Enigma elektroničke glazbe Eric Prydz na Facebooku je ovih dana objavio teaser svojeg najnovijeg live showa, koji u najmanju ruku izgleda spektakularno, HOLO.

Piše: 

Švedska je jedna od dominantnijih država koje su elektroničkoj glazbi i njenim fanovima podarile enormne količine impozantnih DJ imena. Gore na hladnom sjeveru, jedan od takvih je Eric Prydz

Njegovi nastupi u zadnjih nekoliko godina oduševljaju posjetitelje u najvećoj mjeri. Sigurno ste čuli za EPIC, njegove ekstravagantne hologramske nastupe. Tokom 2017. nastupao je diljem svijeta sa EPIC 5.0, a sada je na svojoj Facebook stranici objavio kako ide korak dalje.

Počevši od ljeta Eric Prydz kreće u osvajanje scene svojim najnovijim uratkom, HOLO, kojime će predstaviti novi komadić tehnologije korišten za stvaranje izuzetno uzbudljivih iskustava na live nastupima. HOLO će poslužiti kao impresija u 2018. dok, sljedeće godine na scenu stupa EPIC 6.0.

Uz pomoć ovih trailera koji kao da su iz Sci-Fi filmova pripremite se za ono što vas očekuje na jednom od njegovih nastupa.


Prydza možete uloviti ovo ljeto i u Hrvatskoj, a mjjesto radnje bit će Ultra Europe festival.
 

defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2