Skip to main content
  • alt
  • 11.10.2014.

Erick Morillo proziva lijenčine na sceni

Morillo, kao jedan od najcijenjenijih DJ-a danas i dio stare garde house glazbe, u intervjuu je podijelio što misli o stanju industrije danas i kako je uništena lijenim DJ-ima, koje se nije libio ni prozvati poimence.

 
Morillo je zgrožen svime čemu se gleda kroz prste pri pogledu na nekolicinu današnjih DJ-a koji su stekli zvjezdani status i na njih više manje gleda kao na pop zvijezde koje na svojim koncertima pjevaju na playback. Smatra da Dj koji se popne na stage sa već nasnimljenim setom vara i pljačka svoju publiku.
 
Posebno je prozvao GuettuAviciija i Calvina Harrisa koje bi volio vidjeti da ulože malo više truda i prestanu svirati samo svoje hitove i puhati u svoj rog. Posebno se osvrnuo na Harrisa riječima: "Odete i pogledate Calvinov show, na kojem pušta samo svoje trake. On samo stoji tamo više manje ne radeći ništa… Bilo bi sjajno kada bi unio malo više života u to."

alt

 
Unatoč posvemašnjem razočaranju time u što se scena pretvorila pod pultevima dokonih DJ superzvijezda Morillo ipak naglašava kako mu je drago da je uloga DJ-a ipak i u Americi napokon dobila visoki profil kakav je imala kada su prvi mixmajstor tresli Europske klubove i prisjeća se kako je ostao udivljen vještinom britanskih DJa.
 
Nadamo se da da će Erickove napomene, umjesto stvaranja mutne vode i tenzija, ipak biti prihvaćene kao konstruktivne kritike, gorivo za dalje i pozitivni vjetar u jedra onima koji ipak žele svojim fanovima pružiti najbolje moguće glazbeno iskustvo.
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk