Skip to main content
  • alt
  • 11.10.2014.

Skrillex podijelio sa fanovima pet najdražih traka

Sonny Moore mnogo nam je poznatiji pod pseudonimom Skrillex

 
Možda ga volite, možda kolutate očima na rad ovog glazbenika no ipak govorimo o jednom od najeksponiranijih jahača elektroničkog vala danas.

Sam za sebe je rekao da je ono što ga tjera lov na poseban trenutak: “ Uvijek lovim onaj tren kada doista osjetite da je vrijeme stalo. Tu i tamo će naići sekunda kada ćete osjećati da je moguće izaći iz vlastite glave i vidjeti što osjećaju i kakvo iskustvo imaju svi ostali. Za mene se ovo obično dogodi u ključnim momentima kada sviram pred 40 000 ljudi na otvorenom ili u sićušnom klubu u kojem se zidovi znoje, ludo je, ali volim to." 

 
Nedavno je odlučio sa svojim fanovima, kojima je neizmjerno zahvalan na dobroj energiji, podijeliti playlistu na Soundcloudu u kojoj je naveo pet stvari koje ga inspiriraju, usrećuju i u kojima uživa i stoga se često zaglave unutar njegovi setova.

alt

 
Playlistu je nazvao Skrillex Select i na popisu su se našli:
 
Vindata – All I Really Need (Featuring Kenzie May)
Tycho – Awake
ASAPMob – Multiply (feat. Juicy J) (prod. Curtis Heron)
OWSLA – Snails & Antiserum – Wild VIP
DJ SNAKE / – I Love Makonnen – Club Goin' Up On A Tuesday (Dj Snake Remix)
 
Zaposlen kao i uvijek Skrillex trenutno radi na novoj suradnji sa Diplom naslova JACK U i usmjerava mnogo energije prema razvoju svog vlastitg labela OWSLA i planira novi EP sa Dillonom Francisom. Ako ste kojim slučajm sretnik koji će ispratiti gdinu na Madisom Square Gardenu, uz to što vam zavidimo moći ćete ga čuti i tamo. Playlistu možete poslušati u nastavku. Uživajte i želimo vam rasplesanu energičnu subotnju večer! 
 
 

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk