Baner
fabian jakopetz

Europska turneja Fabiana Jakopetza

Četvrtak, 05 Rujan 2013

Hrvatski producent i DJ Fabian Jakopetz, široj publici poznat i kao DJ Dechko, kreće na europsku turneju. 

 
Započinje je u jednom od najpoznatijih i najdugovječnijih njemačkih klubova u Düsseldorfu, u Rheingold Clubu, gdje će u subotu, 7. rujna, kao headliner nastupati s predvodnikom današnje talijanske techno škole, Danieleom Petronellijem. Svoju turneju nastavlja u pravcu Amsterdama i tamo će tjedan dana raditi glazbu u Dublinal Studiju te pripremati novi EP koji će uskoro ugledati svjetlo dana.
 
Preko Nizozemske uputit će se i do Belgije gdje će posjetiti svoj debitantni label, kultni i legendarni Bonzai Records, pa svoju turneju nastavlja u Francuskoj, u Montpellieru, gdje kao headliner nastupa u Break Clubu u petak, 14. rujna. Turneju završava povratničkim partyjem u centru Zagreba, u Posh Baru 27. rujna i tom prilikom poziva sve svoje obožavatelje na još jednu nezaboravnu plesnu noć.
 
Osim što je aktivan po inozemnim nastupima, surađuje i s imenima elektroničke glazbe kao sto su Tiesto, Spartaque, Oliver Moldan, Space DJz, Flash Brothers, Pierre Deutschmann, AnGy KoRe ili Andrea Roma za koje je radio remikseve ili su ih odradili za njega. Tijekom rujna izlazi njegov remiks za singl Jerryja Ropera, "After Dark", koji je potpisan za The Groove Society Records, a za istoimenu etiketu radi i remiks novog singla Eddieja Amadora & Groove Salvationa, "Bounce 2 Da Beat". Osim toga, odrađuje i remiks trake "Ghosts" progressive house legende Miguela Picassa, koji izlazi na Dub Records čiji je suvlasnik.
 
Europska turneja Fabiana Jakopetza