Skip to main content
  • 2.10.2008.

Exit ponovo nominiran za najbolji festival u Europi

Exit festival je i ove godine nominiran za nagradu za najbolji europski festival. Veliko nam je zadovoljstvo što smo i dalje u društvu najboljih i što Vas ponovo možemo pozvati da glasate za vaš i naš festival. Prošle godine Exit je osvojio ovu nagradu, koju UK Festival Awards dodeljuje u suradnji sa Yourope, europskom asocijacijom 50 najvećih festivala u Europi.

Piše: 

Piše: www.happynovisad.co.yu

Tada su u konkurenciji za najbolji europski festival bili FIB Benicassim (Španija), Roskilde (Danska), Hultsfred (Švedska), Les Eurockeennes de Belfort (Francuska), Pinkpop, Lowlands (Nizozemska), Quart Festival (Norveška), Pukkelpop i Rock Werchter (Belgija). Za nominirane festivale i ove godine putem Interneta glasa festivalska publika iz cijelog svijeta, glasovi publike su jedini kriterij za izbor, a svi se moraju registrirati kako bi se osiguralo fair glasanje.

Glasanje traje do 20. listopada, a za Yourope Award for Best European Festival, za koju je nominiran Exit festival, možete glasati na ovoj adresi www.festivalawards.com .

{snippet 1}

sea star mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star desk