Skip to main content
  • 2.10.2008.

Jean-Claude Ades – Finally! (Great Stuff Rec.)

Finally! Jean Claude Ades , producent i DJ koji je obilježio posljednju dekadu elektroničkog zvuka 10. listopada  objavljuje impresivan album prvijenac „Finally“ u izdanju Great Stuff i Swings Recordsa. JCA je tijekom svoga producentskog rada stvorio jedan sebi svojstven pravac klupskog zvuka, pomičući pritom granice elektroničke glazbe prema naprijed. On kombinira electro, techno, progressive, trance s velikim užitkom a te melodije nadograđuje s vokalima čime nastaju novi kreativni radovi.

Piše: 

Finally! objedinjava materijale i radove u posljednje nekoliko godina, specijalne obrade i bolja izdanja, poput slavnog hita „I Begin To Wonder“ iz 2003.g., te obrada iste pjesme ove godine u suradnji s Danii Minogue. Tu su još nezaobilazni hitovi „Someday, Fly Away, Slap That Bitch", te osam potpuno novih uradaka gdje je surađivao i s Niki Harris (Madonnin vokal) i Tarom Mc Donald (vokal Armand Van Heldena i Davida Guette).

Egzotične zvukove afričkog podneblja predstavljaju uratci „African Voices“ i „Shingaling“. Ova posljednja je original Louie Ramireza iz 60-tih godina prošloga sotljeća.

Velika želja JCA na ovom izdanju je bila napraviti glazbeno putovanje kroz široku lepezu glazbe, čime slušatelju želi da osjeti duh partijanja. 15 godina iskustva u house glazbi i klupskom zvuku, te bogata glazbena pozadina su sada dobili svoj nastavak. Ovaj talent koji dolazi iz njemačkog Minhena pokazao je svoju vrijednost a nadamo se da Finally! neće biti posljednje čime će nas impresionirati.

Tracklisting:

01) Spanish Harlem            (07:41)
02) Shingaling                 (06:49)    
03) Total Love                (06:21)   
04) Someday                 (05:25)    
05) I Begin To Wonder             (05:42)    
06) Fly Away                (05:20)    
07) Changes                 (04:53)    
08) Out There                (06:35)    
09) Perfect Moment            (07:13)
10) Slap That Bitch            (07:32)    
11) African Voices             (05:35)    
12) Fallin                (04:33)

{snippet 1}

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop