Skip to main content
  • 7.09.2023.

Exitov label EXIT Soundscape predstavio svoje prvo izdanje od Space Motion & JES

EXIT Soundscape, diskografska kuća u okviru sveobuhvatnog centra za razvoj talenata EXIT Echosystem, upravo je lansirala svoje debitantsko izdanje

Piše: 

U pitanju je singl „Universe“ koji potpisuju jedan od najuspešnijih producenata u svijetu elektronske muzike Space Motion i američka pevačica JES, poznata po suradnjama sa nekim od najvećih svjetskih zvijezda.

Ova traka je i prije samog izlaska privukla veliku pažnju budući da su je zavrtili Like Mike na Tomorrowland-u, ali i Armin van Buuren u svom čuvenom podcastu „ASOT“. Zbog povezanosti koju sjajni novosadski producent i DJ ima sa Exitom, naziv trake ponio je ime teme nedavno završenog festivala, dok je spot sniman baš na Dance Areni.

O uspjehu Space Motion-a najbolje govori činjenica da je osvojio prvo mjesto Top 100 Beatportove liste! Pored toga, prošle godine zauzeo je visoko drugo mjesto na Beatportovoj listi najboljih artista i to u jednom od najpopularnijih muzičkih žanrova – melodic techno-u! Ispred njega našao se jedino dvojac Artbat, dok je iza sebe ostavio brojne velikane kao što je Solomunova izdavačka kuća Diynamic. Space Motion našao se i na visokom trećem mjestu iste liste kada je u pitanju afro house pravac.

Trance diva i hitmejkerka JES koja se nalazi na ovoj traci sa Space Motion-om, u svojoj karijeri radila je sa brojnim poznatim imenima svjetske elektronske scene kao što su Tiesto, Paul van Dyk, Gabriel & Dresden i brojni drugi, a čak tri puta bila je nominovana za Grammy, dva puta u kategoriji „Best Dance/Electronic Album“ i jednom za „Best Remixed Recording“ za pesmu „Hold On.“

 

Kolaboracija između Space Motiona i Exita predstavlja još jednu u nizu uspešnih saradnji domaćih brendova, dok je EXIT Soundscape izdavačka kuća podigla sve na još viši nivo sklopivši partnerstvo sa globalnim digitalnim distrubuterom Paradise Worldwide, koji kroz muzičku distribuciju, digitalnu strategiju i izdavaštvo sarađuje sa brojnim izvođačima i izdavačkim kućama širom svijeta. Singl Universe dostupan je na platformama Apple Music, Spotify, Deezer, Beatport, TraxsourceiJuno Download.

EXIT Echosystem osnovan je sa ciljem da perspektivnim i talentovanim muzičarima sa naših prostora i šire pruži sveobuhvatnu podršku i šansu da razviju uspješne svjetske karijere, kroz muzički label, artist menadžment, booking, mentorstvo, ali i suradnju sa vodećim svetskim muzičkim zvijezdama i agencijama, a u okviru iste platforme, pokrenuta je i izdavačka kuća EXIT Soundscape.

 

paul 1 desktop
paul 2 mobile
Vezani članci
Ovo je priča o jednoj od najprepoznatljivijih plesnih traka s početka novog milenija.
dh mobile
Ovo je priča o jednoj od najprepoznatljivijih plesnih traka s početka novog milenija.