Skip to main content
  • 4.07.2024.

Odlična atmosfera Imperium Bruncha na tvrđavi Sokolac kao uvertira za Imperium Paradise u Bihaću

Prošlog vikenda srednjovjekovna utvrda u BiH ugostila je Krešu Bengalku, Paola Barbata, Inisa i lokalne snage

Piše: 

Pogledajte atmosferu s Imperium Bruncha, a iduće poglavlje je Imperium Paradise festival koji u svom devetom izdanju predstavlja Umeka, Space Motiona i Paola Barbata kao headlinere od 2. do 4. kolovoza u Bihaću.

Vladari svjetske elektroničke scene uvrstili su grad na Uni na mapu svojih nastupa. Začetnik techno ludila, apsolutni vladar New Era zvuka te maestro house melodija. Tri dana nevjerovatnog “rajskog” iskustva uz najbolje sa svjetske scene te domaće izvođače: Umek, Space Motion, Paolo Barbato, Angel Anx, Alessio, Fedja Knajdl, G Edd, Ena Smajić, Chubby, Eduy, Inis, Desh, Irfan F, Moshpit, Herrer…

Na portalu kupikartu.ba možete pronaći jednodnevne, festivalske i VIP ulaznice. Early Bird kontigent karata je ograničena serija ulaznica po promotivnim cijenama, ugrabite ih na vrijeme.

O uspjehu Space Motion-a najbolje govori činjenica da je osvojio prvo mjesto Top 100 Beatportove liste! Pored toga, prošle godine zauzeo je visoko drugo mjesto na Beatportovoj listi najboljih artista i to u jednom od najpopularnijih muzičkih žanrova – melodic techno-u!

Ispred njega našao se jedino dvojac Artbat, dok je iza sebe ostavio brojne velikane kao što je Solomunova izdavačka kuća Diynamic. Space Motion našao se i na visokom trećem mjestu iste liste kada je u pitanju afro house pravac.

sven desk
hall mob
San Francisco je bio epicentar američke rave scene, koji je svjedočio legendarnim zabavama početkom 90-ih.
hall mob
San Francisco je bio epicentar američke rave scene, koji je svjedočio legendarnim zabavama početkom 90-ih.