Skip to main content
  • fabian jakopetz
  • 27.11.2013.

Fabian Jakopetz na ex-Yu turneji

Nakon uspješne jesenske EU turneje u Njemačkoj, Nizozemskoj i Francuskoj te nakon kratkog odmora, Fabian Jakopetz odlazi na zimsku turneju pod nazivom “Ex Yugoslavia Tour” koja počinje u prosincu, a rastegnut će se i na početak sljedeće godine. 

Naslovna foto

fabian jakopetz
 
Na istoj će nastupati u gradovima starog režima, odnosno bivše Jugoslavije, te su na rasporedu Sarajevo, Banja Luka, Rijeka i Ljubljana, a u planu su i nastupi u Beogradu i Mostaru početkom 2014. godine. Jakopetz je aktivan i na planu produkcije te je nedavno obnovio stari projekt s  čestim suradnikom Damirom Pushkarom, a njihov povratak pokazuje i remiks za legendu house scene, Eddieja Amadora,  koji uskoro izlazi u digitalnom obliku.
{youtube}UMprrdph8zY{/youtube}
 
Nedavno je izdao i traku  za Whartone Records čiji je vlasnik poznati tech house producent i DJ Sonny Wharton, uskoro pak izlazi i njegov dugoočekivani remiks za Jerryja Ropera na The Groove Society Records. Ako ste u blizini ovih mjesta ili gradova, svakako se zaputite baciti uho i oko na ovog momka kojeg ne spominjemo prvi put i uvjerite se iz prve ruke u svaku informaciju koju smo o njemu do sada objavljivali.
{youtube}Y11TxxRaC7I{/youtube}
 
 
Nastupi:
06.12. – FIS CLUB BOCK (Sarajevo – Bosnia and Herzegovina)
07.12. – INBOX CULTURE CLUB (Banja Luka – Bosnia and Herzegovina)
13.12. – GJURO (Zagreb – Croatia)
14.12. – UNDERGROUND F CLUB – AFTER PARTY (Zagreb – Croatia)
20.12. – CLUB TENK – with ALEN MILIVOJEVIC (Rijeka – Croatia)
24.12. – ONE 4 ONE (Zagreb – Croatia)
28.12. – CLUB K4 (Ljubljana – Slovenia)
31.12. – POSH (Zagreb – Croatia)
 
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2