fabian jakopetz

Fabian Jakopetz na ex-Yu turneji

Srijeda, 27 Studeni 2013

Nakon uspješne jesenske EU turneje u Njemačkoj, Nizozemskoj i Francuskoj te nakon kratkog odmora, Fabian Jakopetz odlazi na zimsku turneju pod nazivom "Ex Yugoslavia Tour" koja počinje u prosincu, a rastegnut će se i na početak sljedeće godine. 

 
Na istoj će nastupati u gradovima starog režima, odnosno bivše Jugoslavije, te su na rasporedu Sarajevo, Banja Luka, Rijeka i Ljubljana, a u planu su i nastupi u Beogradu i Mostaru početkom 2014. godine. Jakopetz je aktivan i na planu produkcije te je nedavno obnovio stari projekt s  čestim suradnikom Damirom Pushkarom, a njihov povratak pokazuje i remiks za legendu house scene, Eddieja Amadora,  koji uskoro izlazi u digitalnom obliku.
 
Nedavno je izdao i traku  za Whartone Records čiji je vlasnik poznati tech house producent i DJ Sonny Wharton, uskoro pak izlazi i njegov dugoočekivani remiks za Jerryja Ropera na The Groove Society Records. Ako ste u blizini ovih mjesta ili gradova, svakako se zaputite baciti uho i oko na ovog momka kojeg ne spominjemo prvi put i uvjerite se iz prve ruke u svaku informaciju koju smo o njemu do sada objavljivali.
 
 
Nastupi:
06.12. - FIS CLUB BOCK (Sarajevo - Bosnia and Herzegovina)
07.12. - INBOX CULTURE CLUB (Banja Luka - Bosnia and Herzegovina)
13.12. - GJURO (Zagreb - Croatia)
14.12. - UNDERGROUND F CLUB - AFTER PARTY (Zagreb - Croatia)
20.12. - CLUB TENK - with ALEN MILIVOJEVIC (Rijeka - Croatia)
24.12. - ONE 4 ONE (Zagreb - Croatia)
28.12. - CLUB K4 (Ljubljana - Slovenia)
31.12. - POSH (Zagreb - Croatia)
 
Fabian Jakopetz na ex-Yu turneji