Skip to main content
  • fabian jakopetz
  • 22.09.2015.

Fabian Jakopetz te vodi kroz 30 godina techna

Zagrepčanin si skroz na skroz do kosti ili baš ovoga petka planiraš biti posvojeni Zagrepčanin ili Zagrepčanka?

Piše: 

Naslovna foto

fabian jakopetz


U tom slučaju se uputi put Vrapča ali ne da bi ti momci u bijelom obukli jednu od onih tijesnih fancy košulja i stavili te u penthouse s gumenim tapetama već se radi o sasvim drugom obliku ludila koji se manifestira nekontroliranim plesom.

Ovoga petka, 25. rujna, u 20 sati na Vrapčanskoj Aleji odmah preko puta ove institucije mentalnog zdravlja biti će razapet šator u kojem će se odvijati sasvim posebne jeseni, one Susedgradskena kojima će zatreštati Techno Party Plus pod vodstvom našeg domaćeg momka Fabiana Jakopetza. Fabo te u četverosatnom setu vuče unazad u prošlost skroz na početak pa laganom šetnjom nazad kroz poprečni presjek tri desetljeća najboljeg techna. Bit će opasno zapaljivo jer stiže i dama koja prijateljuje s vatrom, performerica Magmatikka.

Sam šator stajati će razapet do 27. rujna a pod njim će se osim Techno Partyja odvijati još svašta od odavanja počasti poginulim i nestalim braniteljima, preko izložbi etnografije i pasa, sportskih natjecanja, još pregršt glazbe, štandova s ukusnim plodovima jesenskih trpeza, alke na biciklima… Za puni program po danima klizni hipertekstom ovdje i pronađi još nešto za sebe.

No, ipak oporavak i odlijepljenje svih utega s duše uz trideset godina techna potpuno free se čini ko sjajan početak vikenda! Idi pa vidi!

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2