Skip to main content
  • alt
  • 5.10.2014.

Family Grooves niže uspjeh za uspjehom

Ništa ne može zamijeniti posao obavljen s ljubavlju i predanošću. Volimo kad naši ljudi uspiju i kada se strast za glazbom koju unose u svoja izdanja prepozna internacionalno.

 
Family Grooves je eminentni hrvatski label  koji, kako sami kažu, ne želi samo sakupiti zanimljive i opskurne trake i sačuvati ih za one koje dolaze već također želi upoznati i glazbenike i priče iza njih. 
 
Planovi za narednu godinu polako dobivaju zamah ali Grooveovci mogu svakako nasmiiešeno krenuti u lov na nove snove. Dosada je ova godina za njih bila vrlo uspješna i njihova izdanaj su se našla u setovima onih koji sjede na DJ tronu svijeta.
 
O DJ dvojcu Biella & Astrall smo već pisali i zajedno s njima slavili što je i Marco Carola na Ibizi prepoznao kvalitetu njihova rada. Uho im možete posuditi ovdje.

{youtube}KRGSfBSQY1c#t=1756{/youtube}

 
No Carola je na internacionalnoj sceni proslavio još jednu traku Family Grooves labela, Stannyjevu "Take Your Time"
 
{youtube}c2JCepQHr7E{/youtube}
 
Posebno draga traka ekipi Family Groovesa je i "Proxy", srpskog producenta TKNO koja je remixana vještim rukama Joea Brunninga i Anti Slam & W.E.A.P.O.N.-a. Poslušajte kako zvuči u remixanom izdanju.
 
{youtube}MIiMYKB8S3I{/youtube}
 
Čini se da je Proxy u ovom novom odijelcu posebno prirastao srcu Carlu Coxu koji ga je neumorno vrtio od Las Vegasa, Awakenings festivala, Ultra Europe Festivala, a i Ibiza je u nekoliko navrata skakla na ovaj ritam.
 
{youtube}fhigYECMmD0{/youtube}
 
Richie Hawtin pažljivo slaže svoje setove i drago nam je da su se trake iznikle u radionici Family Groovea našle i u njegovim setovima sa ENTER večeri. O ovom konkretnom setu nalazi se ona talijanskog DJ-a i producenta Carla Whalea naziva "Dirty Rainbow"  
 

 

Richie Hawtin – Live At Enter.Main Week 08, Space (Ibiza) – 21-Aug-2014 by Freelivesets on Mixcloud

 
Ne možemo se ne nasmijati kada se sjetimo kako su se naše trake našle i u rukama poznatih inetrnacionalnih Jockeyja kao što su OXIA, Stefano NOferini, Da Fresh, Cristian Varela, Chus & Chebalos, Ant Brooks,George Morel. I tako zadovoljni učinjenim, rasplesani i sretni nastavljamo dalje i Family Grooves Recordsu želimo još puno uspjeha. Nije li sjajno kada čitav svoj dan možete provesti zamotani u beat.
sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2