Skip to main content
  • alt
  • 5.10.2014.

Brzi pregled tjedna

Lijeno nedjeljno popodne. Šta drugo da radiš u nedjelju nego da se osvrneš na sedmicu koju si ostavio za sobom, da rezimiraš, udahneš, izdahneš, zadržiš sve ono lijepo i pustiš ono ne tako lijepo, pa smo mi na Sceni odlučili učiniti isto.

 
Za sve vas kojima se u praćenje našega svijeta upleo život i niste stigli baš sve uhvatiti donosimo brzi Flash Gordon pregled tjedna. Pa eto dragi prijatelju, ako si si baš napravio šalicu kavice, čaja, natočio čašu vina ili krčag pive i imaš nekoliko minuta viška u suton vikenda, evo, izvoli, pogledaj što si propustio na sceni dok te nije bilo.
 
Podcast našeg Pere Fullhousea ste vjerno pratili i on je zasjeo na 10. mjesto čitanosti ovoga tjedna. Čini se da "stari vuk" ima još aseva u rukavu.

alt

 
Poigrali ste se zajedno s nama i uz DJ Ogija proslavili 19. rođendan Energetice, i na tome vam zahvaljujemo. 
 
Čini se da je sa nama ovdje mnogo splićana željnih dobrog provoda i kvalitetne glazbe jer je na 8. mjesto Flash liste zasjela najava za listopadski program Kameleona.
 
Također, s nama ste dali posvetu nostalgiji za rasplesanim ljetnim noćima, preplanulom kožom i vrućim ritmovima jer smo zajedno prošetali kroz pet najtraka party prijestolnice svijeta, Ibize.
 
Uvijek smo znatiželjni tko će se od divova elektroničke glazbe pojaviit na velikim festivalima i na 6. mjestu se tako zatekao naš protuotrov znatiželji s objavom lineupa za Time Warp US.

alt

 
Posebno smo ponosni na veliko srce koje ste pokazali za Katarinu i popratili priču kojom joj je humanitarac u Trogiru pokušao osigurati liječenje. Samo lavovski Katarina!
 
Ambasada Gavioli pozvala vas je sve na novu sezonu i zaigrali ste s nama kako biste osvojili ulaznice i zaplesali uz Bena Clocka, Paca Osuna, Petra Dundova i Giacoma Pannia.
 
Na 3. i 2. mestu našle su se najave programa za ovaj postljetni period. Zadarski Q Bar vas je zaintrigirao svojim jesenskim programom baš kao i zagrebački stup elektroničke glazbe Depo Club. Vidimo da vam najava kišom natopljene jeseni uopće neće poremetiti planove za partijanje.

alt

 
Na poslijetku ono na što ste najviše bacali jabučice bio je naš kalendar koji se trudimo napuniti dobrim probranim eventima kako bi uvijek znali kuda krenuti kad zgrabite ekipu pod ruku i nabrijete se na avanturu.
 
Zahvaljujemo vam što se družili s nama ovaj tjedan i ostanite s nama i u ovome koji slijedi. Čeka nas još puno toga lijepog, a znate kako to ide… Ako želiš udovostručiti sreću podijeli je s nekim, a ako želiš umanjiti tugu učini isto. Pozdravljamo vas, želimo vam ugodan restart i početak novog radnog tjedna sa stranicana kojima party nikad ne prestaje. Peace out.
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk