Skip to main content
  • alt
  • 18.11.2014.

Fedde le Grand remixa Naughty Boya

Gospodin Le Grand imao je natrpan kalendar u 2014. Naramak izdanja, turneje nagurane tako čvrsto da iglu ne možete ugurati između i rad na novom tajnom projektu.

 
Da, možda jest marketinški trik držati projekt u tajnosti, ali očito pali jer nas zaista zanima što je "Grand" projekt, koji će ugledati svjetlo dana u prvoj polovici 2015. No čak i u osvit novog mega projekta Fedde le Grand si ne uzima vremena za predah i dokoličarsko vrćenje palčeva već se je lijepo sjeo u oskudno osvijetljeni studio i donio nam novi remix platinom nagrađivanog glazbenika Naughty Boya. 

alt

 
Single je naziva "Home" i svoj glas je u njegovu službu stavio Sam Romans. Fedde je napravio ono što čini najbolje. Nije dirao srce trake, ostavio je netaknutom i melodioznu udicu vokala, ali od savršene trake za slušati kod kuće ili na spuštanju sa vrhunca partyja le Grand je dodao bubnjeve i synt liniju i napravio nešto dostojno najvećih festivala i traku koja može podići arenu na noge. Pokosila je publiku u nedavnom setovima i ugnijezdila se i na njegov Dark Light Session. 

Načinjen je i službeni video s neobičnim narativom koji slijedi jednog psa dok se ulicama New Yorka vraća kući. Dok ne saznamo što je Grand projekt stisnite si play uživajte u ovom novom remixu.

{youtube}f3l0EGeUdxM{/youtube}
 
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2