Skip to main content
  • alt
  • 18.11.2014.

Sirup poziva mlade DJ-e

Sirup! Ali ne onaj bijeli koji nisi volio kao klinac nego onaj na adresi u Koturaškoj poziva sve mlade i one koji se tako osjećaju da im se pridruže na naredna 3 mjeseca.

 
E baš u ovom viskozno ljepljivom hramu zvuka od 2.prosinca u organizaciji Pozitivnog Ritma kreće DJ Radionica koju vodi poznati klubski Dj i turntabelist DJ Venom. Tu će se naći i renomirani gosti iz glazbenog svijeta koji će uskakati kao predavači u redovnim i izvanrednim terminima.alt
 
E sada ako imate klinca ili mladu osobu koja hoda okolo neprestano nešto mumljajući, nabijajući po posuđi, kucka li stvari da vidi kakav zvuk čine i uopće se ne sjećate kako izgleda bez slušalica u ušima, ovo bi mogla biti prava priča za tog klinca, a možete se pridružiti i sami.
 
Termini za radionicu biti će podijeljeni na dva kao bi se svi mogli organizirati kako im bolje odgovara. Prvi je od 18 do 20 sati svakog utorka i četvrtka, a drugi od 20 do 22. Radionice će se odvijati tri mjeseca i cijena je poprilično prihvatljiva, 1200kn + PDV.

alt

 
Ovo iskustvo će vam dati alate s kojima možete uploviti u DJ svijet. Ako ste ikada mislili da je za biti DJ dovoljno stisnuti play, malo se izderati u mikrofon i onda pumpati rukom, prevarili ste se.
 
Na radionici ćete se upoznati sa svim oblicima modernog miksanja. Naučit ćete odabrati prikladne trake, beatmatching, digitalni DJ.ing (CD player, računalni programi (traktor & serato) i MIDI kontroleri, zapetljat ćete se u loop, sekvencere i efeke i prošetati sve do nešto zahtjevnijih natjecateljskih disciplina kao što su beat juggling, scratch i stvaranje rutina.
 
Polaznici će imati pristup višestrukim miksetama i moći će raditi individualno i napredovati o svom tempu i također će biti podjeljeni u dvije grupe: apsolutne početnike i one koji žele izbrusiti svoje vještine.
{youtube}sqs5PKr1xK4{/youtube}
 
Početnička grupa se bavi upoznavanjem i spajanjem opreme, upoznavanjem ritma i njegovih oblika, osnovama muzičke teorije, beatmatchingom ili miksanjem pjesama na osnovu tempa, osnovnim scratch i beatjuggling tehnikama.
 
Napredna grupa se bavi miksanjem pjesama u obliku seta, zahtjevnijim tehnikama turntablisma (beatjuggling, scratch), upoznavanjem sa snimanjem i aranžmanom, upoznavanje sa organizacijom evenata i kako doći do angažmana. Dođite nam, provjerite, zabavite se, naučite svašta i uživajte!
 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2