Skip to main content
  • 10.03.2024.

Above Ground Level – dokumentarni film o uspjehu Dubfirea (Deep Dish)

Dokumentarac o šokantnoj priči Dubfirea kao imigranta te danas svjetski poznatog DJ-a i producenta

Piše: 

Naslovna foto

Masanori Naruse

Ali Shirazinia, rođen u Iranu, svijetu elektroničke glazbe danas bi bila potpuno nepoznata osoba, da nije odlučio stisnuti zube i savladati svaki izazov koji se nalazio na put uspjeha.

Od bijega iz domovine Irana do američkog državljanstva, Dubfire kreće sa pričom iz svojih mladih dana u dobi od 7 godina pa sve do rasta u svijetu elektroničke glazbe.

Foto Masanori Naruse

Kao polovica Grammyjem nagrađivanog dua “Deep Dish“, Amerikanac iranskog podrijetla Ali Shirazinia (aka ‘Dubfire’) etablirao se kao jedan od najuspješnijih svjetskih DJ-a i producenata. Ali put do uspjeha nije bio lak. S iskrenim intervjuima s obitelji, prijateljima iz djetinjstva, vršnjacima iz industrije i kolegama umjetnicima, ovaj film daje intiman i iskren pogled u svijet plesne glazbe. Ovo je aspirativna priča o ostvarenju svoje strasti, velikim snovima i izazovima koji dolaze s uspjehom.

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2